Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός - Εθνικός 9-9 (11-13 πεν.): Οι κυανόλευκες «έσπασαν» την κυριαρχία των ερυθρόλευκων και κατέκτησαν το πρώτο Κύπελλο στην ιστορία τους! (video)

Ολυμπιακός - Εθνικός 9-9 (11-13 πεν.): Οι κυανόλευκες «έσπασαν» την κυριαρχία των ερυθρόλευκων και κατέκτησαν το πρώτο Κύπελλο στην ιστορία τους! (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
11/5/2024 17:17
Το πρώτο κύπελλο της ιστορίας της κατέκτησε η γυναικεία ομάδα πόλο του Εθνικού, η οποία επιβλήθηκε στον Λαιμό της αντίστοιχης του Ολυμπιακού με 13-11 στη διαδικασία των πέναλτι κι ενώ η κανονική διάρκεια βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες με σκορ 9-9.

Οι «κυανόλευκες» ανέτρεψαν τα προγνωστικά απέναντι στο μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση και αφενός με πρωταγωνίστριες τις Καραμπέτσου και Νίνου που σκόραραν από τρεις φορές και αφετέρου με την στιβαρή τους άμυνα, κατάφεραν να μην αφήσουν τις «ερυθρόλευκες» να κυριαρχήσουν στο παιχνίδι, οδηγώντας το τελικά στη διαδικασία των πέναλτι με το σκορ στο 9-9 χάρη στο γκολ της τερματοφύλακα Σωτηρέλη 24 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη.

Στην ψυχοφθόρα διαδικασία, η Σωτηρέλη απέκρουσε το πέναλτι της Ελευθεριάδου, οι παίκτριες του Εθνικού ήταν άψογες στις εκτελέσεις τους και με την Ξενάκη στο τελευταίο πέναλτι να σημαδεύει το δοκάρι, η «σεμνή τελετή» έλαβε τέλος, με την ομάδα του Λέανδρου να «σπάει» το σερί των τεσσάρων κατακτήσεων του Ολυμπιακού και να ξεσπάει σε έντονους πανηγυρισμούς.







Τα οκτάλεπτα: 2-3, 1-1, 3-3, 3-2, 2-4 (στα πέναλτι)

Ολυμπιακός (Κραβαρίτης): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 3, Χυδηριώτη 2, Ελευθεριάδου 1, Τριχά, Ξενάκη 1, Σιούτη 1, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Σάντα, Βασιλική Πλευρίτου, Τζωρτζακάκη, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Νίγκρο, Δρακωτού, Χριστοδούλου

Εθνικός (Λέανδρος): Σωτηρέλη 1, Καραμπέτσου 3, Οικονόμου, Τέρνερ 1, Μπέτα, Νίνου 3, Χατζηκυριακάκη, Άλκηστη Μπενέκου, Μιχαΐλοβιτς, Κανετίδου, Ιόλη Μπενέκου, Τορνάρου 1, Μαυρωτά, Κατσιμπρή, Κλαψιανού


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.