Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Μπράτσος από την Κηφισιά

Τέλος ο Μπράτσος από την Κηφισιά

Συντάκτης: Agones team
Agones team
20/5/2024 14:22
Τον αντικαταστάτη του Κώστα Μπράτσου στον πάγκο της ψάχνει πλέον η Κηφισιά.

Η ομάδα των βορείων προαστίων, που δεν κατάφερε να γλιτώσει τον υποβιβασμό από τη Stoiximan Super League, ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον Έλληνα τεχνικό και πλέον αναζητά τη διάδοχη κατάσταση στην προσπάθεια που θα κάνει να επιστρέψει άμεσα στην κορυφαία κατηγορία.

H σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Κώστα Μπράτσο και το επιτελείο του.

Στο σύντομο διάστημα που εργάστηκε στην Κηφισιά, ο Κώστας Μπράτσος προσέφερε πραγματικά πάρα πολλά στο σύλλογο. Σε όλα τα επίπεδα.

Χάρη στη δική του μεθοδικότητα, το πρόγραμμα και την σκληρή δουλειά, η Κηφισιά κατάφερε να αποκτήσει απτές πιθανότητες παραμονής στη μεγάλη κατηγορία και να παλέψει γι αυτή μέχρις εσχάτων στη διαδικασία των playouts.

Άπαντες στον σύλλογο αντιλαμβάνονται και αναγνωρίζουν την τεράστια προσπάθεια που έκανε ο Κώστας Μπράτσος, σε πλήρη και άριστη συνεργασία με το επιτελείο του, για την εξασφάλιση της παραμονής.

Ο υποβιβασμός δεν μειώνει στο ελάχιστο την εκτίμηση και τον σεβασμό με τον οποίο η ΠΑΕ Κηφισιά τον περιβάλλει.

Άνθρωποι σαν εκείνον πρέπει να έχουν θέση στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου γιατί το τιμούν απόλυτα με τον χαρακτήρα, την εργατικότητα, την εντιμότητα και την τεχνογνωσία τους.

Ο Πρόεδρος, Χρήστος Πρίτσας, και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Κηφισιά τον ευχαριστούν θερμά για όσα προσέφερε και του εύχονται κάθε καλό στη συνέχεια της καριέρας του»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.