Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Διέψευσε τις φήμες που τον συνδέουν με την Μπαρτσελόνα ο Βαλβέρδε

Διέψευσε τις φήμες που τον συνδέουν με την Μπαρτσελόνα ο Βαλβέρδε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/4/2014 19:16
Τα σενάρια που θέλουν τον Ερνέστο Βαλβέρδε να βρίσκεται μεταξύ των υποψηφίων για να αναλάβει τον πάγκο της Μπαρτσελόνα διέψευσε ο τεχνικός της Μπιλμπάο.

Λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Μπιλμπάο, ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε κλήθηκε να σχολιάσει τα σενάρια που τον θέλουν να βρίσκεται στον πάγκο της Μπαρτσελόνα τη νέα σεζόν, με τον Ισπανό τεχνικό να διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα γράφονται:

«Μου κάνετε αυτή την ερώτηση ψυχρά χωρίς αναισθησία (γέλια). Όχι, ξεκάθαρο όχι. Η απάντηση είναι όχι» δήλωσε ο Βαλβέρδε, ο οποίος στη συνέχεια εξέφρασε τη στήριξη του στον Λιονέλ Μέσι:

«Ζητούν από τον παίκτη να βγάλει σε κάθε παιχνίδι λαγό από το καπέλο ενώ είναι αυτός που τον μαρκάρουν όλοι. Η Μπαρτσελόνα κρίνεται από αυτά που έχει βιώσει και μάλιστα τα έχει κάνει πολύ καλά τα προηγούμενα χρόνια, αλλά η οποιαδήποτε σύγκριση πληγώνει. Είχε συνηθίσει να κερδίζει τίτλους και δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτό τελειώνει κάποια στιγμή. Είναι απλό να αποδεχτείς τη νίκη, όχι όμως και την ήττα».

Όσο για τον αγώνα των δύο ομάδων την Κυριακή, τόνισε: «Ο αντίπαλός μας έχασε δύο ευκαιρίες να κατακτήσεις ισάριθμους τίτλους μέσα σε μία εβδομάδα, η αποστολή μας όμως στη Βαρκελώνη παραμένει το ίδιο δύσκολη.

Δεν μπορώ να πω αν είναι καλύτερα ή χειρότερα που έχασαν στον τελικό. Έχουν τους παίκτες για να παραμείνουν ζωντανοί και να μην πετάξουν λευκή πετσέτα όσον αφορά στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο
»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.