Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος η σεζόν για Τσεχ (video)

Τέλος η σεζόν για Τσεχ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/4/2014 00:32
Άσχημα τα νέα στην Τσέλσι, καθώς ο Ζοζέ Μουρίνιο επιβεβαίωσε πως ο Πετρ Τσεχ δεν θα αγωνιστεί ξανά τη φετινή σεζόν, κάτι που σημαίνει πως ο 41χρονος Μαρκ Σβάρτσερ θα υπερασπιστεί την εστία των «μπλε» στον επαναληπτικό του Λονδίνου αλλά και στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια πρωταθλήματος.

Η Τσέλσι μπορεί να έφυγε με την ισοπαλία (0-0) από το «Βιθέντε Καλντερόν» στον πρώτο ημιτελικό με την Ατλέτικο, ωστόσο παράλληλα επιστρέφει στο Λονδίνο με γεμάτο ιατρικό δελτίο.

Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο Πετρ Τσεχ τραυματίστηκε σοβαρά στο παιχνίδι με την Ατλέτικό αποχωρώντας στο 18ο λεπτό (οι πληροφορίες λένε πως υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης) και θα χάσει τα υπόλοιπα παιχνίδια της σεζόν:

«Η σεζόν του Τσεχ τελείωσε. Δεν θα παίξει ξανά τη φετινή σεζόν. Δεν ξέρω αν θα πανηγυρίσει, όμως σίγουρα δεν θα παίξει» αποκάλυψε ο Μουρίνιο.

Πλέον την εστία της Τσέλσι καλείται να υπερασπιστεί ο Μαρκ Σβάρτσερ ο οποίος με τη συμμετοχή του την Τρίτη έγινε σε ηλικία 41 ετών και 198 ημερών ο γηραιότερος παίκτης που αγωνίζεται σε νοκ άουτ παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ

Από την άλλη, με πρόβλημα αποχώρησε και ο Τζον Τέρι, με τον Πορτογάλο τεχνικό να δηλώνει: «Δεν ξέρω την κατάσταση του. Δεν είχαμε άλλους αμυντικούς στον πάγκο, οπότε η αποχώρηση του ήταν σημαντική».

Ο τραυματισμός του Τσεχ:



Δείτε το τραγικό λάθος του Σβάρτσερ σε φιλικό παιχνίδι της Τσέλσι με τη Ρόμα το καλοκαίρι:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.