Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Το «αντίο» του… υπερήφανου Μόγιες

Το «αντίο» του… υπερήφανου Μόγιες

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/4/2014 15:31
Μέσω γραπτής επιστολής, ο Ντέιβιντ Μόγιες αποχαιρέτησε τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το τεχνικό επιτελεί και τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αλλά όχι τους παίκτες, ενώ παραδέχθηκε πως τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που περίμενε ο κόσμος. «Υπερήφανος που ανέλαβα μια τόσο μεγάλη ομάδα» δήλωσε

Μια ημέρα μετά την απομάκρυνσή του από την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ντέιβιντ Μόγιες έσπασε τη σιωπή του και μίλησε για τα όσα έζησε τη σύντομη θητεία του στους «κόκκινους διαβόλους».

Ο Σκωτσέζος τεχνικός δήλωσε περήφανος που βρέθηκε στον πάγκο μιας τόσο μεγάλης ομάδας όπως η Γιουνάιτεντ, τόνισε πως συμμερίζεται την απογοήτευση του κόσμου για την πορεία της ομάδας, ενώ ευχαρίστησε τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και το τεχνικό επιτελείο, όχι όμως και τους παίκτες!

Αναλυτικά η επιστολή του Μόγιες:

«Το να αναλάβω την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μιας από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο ήταν και θα είναι κάτι που θα είμαι για πάντα πολύ υπερήφανος. Το να αναλάβω τον σύλλογο μετά από μία τόσο μεγάλη περίοδο συνεχούς σταθερότητας και επιτυχιών ήταν αναπόφευκτο πως θα έφερνε μία σημαντική αλλαγή, ήταν όμως μία πρόκληση που ανέλαβα χωρίς δεύτερη σκέψη.

Δεν σταμάτησα ποτέ να δουλεύω σκληρά στη Γιουνάιτεντ και το ίδιο συνέβαινε και με το τεχνικό μου επιτελείο. Τους ευχαριστώ για την αφοσίωση και την πίστη τους καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Ήμασταν απόλυτα προσηλωμένοι στο στόχο της ριζικής αναδόμησης που απαιτείται στην πρώτη ομάδα. Αυτό θα έπρεπε να συμβεί και ταυτόχρονα να έρχονται θετικά αποτελέσματα στην Πρέμιερ Λιγκ και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε αυτή τη μεταβατική περίοδο ωστόσο οι εμφανίσεις και τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που περίμεναν και στα οποία είχαν συνηθίσει οι φίλοι της ομάδας και γι’ αυτό συμμερίζομαι την απογοήτευσή τους.

Πάντα πίστευα ότι ένας προπονητής δεν σταματάει ποτέ να μαθαίνει κατά τη διάρκεια της καριέρας του και ξέρω ότι θα πάρω ανεκτίμητη εμπειρία από την παρουσία μου στον πάγκο της Γιουνάιτεντ.

Στη σύντομη θητεία μου στο σύλλογο έμαθα τι ξεχωριστά μέρη είναι το Ολντ Τράφορντ και το Κάρινγκτον. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το επιτελείο της Γιουνάιτεντ που με έκανε να νιώσω τόσο καλοδεχούμενος και κομμάτι της οικογένειας της Γιουνάιτεντ από την πρώτη ημέρα.

Και φυσικά ευχαριστώ σε εκείνους τους οπαδούς που με υποστήριξαν κατά τη διάρκεια της σεζόν. Εύχομαι σε εσάς και στο σύλλογο τα καλύτερα για το μέλλον
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.