Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μένει στον Ολυμπιακό ο Μίτσελ

Μένει στον Ολυμπιακό ο Μίτσελ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/4/2014 19:02
Στον πάγκο του Ολυμπιακού θα κάθεται και τη νέα σεζόν ο Μίτσελ, όπως έγινε γνωστό μετά το ραντεβού του Ισπανού τεχνικού με τους Βαγγελή Μαρινάκη και Γιάννη Βρέτζο. «Προχώρα και χτίσε τον ευρωπαίο Ολυμπιακό» το μήνυμα του προέδρου των «ερυθρόλευκων».

Με τον Μίτσελ θα πορευθεί και την επόμενη σεζόν ο Ολυμπιακός, καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στον Ισπανό τεχνικό στο ραντεβού που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (23/4) και στο οποίο έδωσε το παρών και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βρέντζος.

Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού ζήτησε από τον Μίτσελ να ανεβάσει την ομάδα επίπεδο στην Ευρώπη: «Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο σου χτίστηκε όλα αυτό διάστημα που είσαι εδώ. Προχώρα και χτίσε τον ευρωπαίο Ολυμπιακό», είπε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον 51χρονο τεχνικό, ο οποίος από τη μεριά του δήλωσε πως πείσμωσε από τα γεγονότα της Τούμπας.

Στο ραντεβού συζητήθηκαν και βασικά θέματα για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, με τον Μίτσελ να εκφράζει την επιθυμία του για την προσθήκη τριών παικτών που θα κάνουν τη διαφορά στο ρόστερ.

Παράλληλα, προγραμματίστηκε συνέντευξη Τύπου του Μίτσελ την επόμενη Τρίτη (29/4) στις 12 στο «Γ. Καραϊσκάκης» που θα έχει θέμα τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.