Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρώτη νίκη με Μακ για ΠΑΟΚ (video)

Πρώτη νίκη με Μακ για ΠΑΟΚ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/7/2014 23:54
Με τον Μακ να βρίσκει δίχτυα στο ντεμπούτο του, ο ΠΑΟΚ πήρε την πρώτη του φιλική νίκη, καθώς κέρδισε με 2-1 την ολλανδική Βααλβάικ. Το άλλο γκολ ο Πόζογλου, ισοφάρισαν προσωρινά με πέναλτι οι Ολλανδοί.

Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε βελτιωμένης σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 κόντρα στη Βααλβάικ, δείχνοντας καλά στοιχεία στην επίθεση αλλά για ακόμα μια φορά κενά στην άμυνα.

Ο Ρομπέρτο Μαρκ στην πρώτη του συμμετοχή, έστω και ανεπίσημη με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, κατάφερε να βρει δίχτυα μόλις στο 13ο λεπτό έπειτα από ωραία ενέργεια του Πόποβιτς.

Στο 37’ ο «δικέφαλος του Βορρά» θα μπορούσε να κάνει το 2-0, ωστόσο μετά από σέντρα του Μακ, ο Πόποβιτς δεν μπόρεσε από κοντά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και τελικώς στο 44’ η Βααλβάικ κατάφερε να ισοφαρίσει με αυστηρό πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Ντούιτς.

Μάλιστα, οι Ολλανδοί θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, καθώς ο Καλάμπρο σημάδεψε το δοκάρι στο 45+1’.

Στην επανάληψη, ο Αναστασιάδης άλλαξε και τους ένδεκα παίκτες και ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά, είχε ευκαιρίες για γκολ με τους Μάρτενς και Ποζατζίδη και Πόζογλου, ώσπου στο 65’ ο τρίτος, μετά από όμορφη ομαδική προσπάθεια, κατάφερε να «γράψει» το 2-1.

Ο «δικέφαλος» είχε ευκαιρία με τον Τζανδράη και για 3ο γκολ, με τους Ολλανδούς να διώχνουν στη γραμμή, με αποτέλεσμα το 2-1 να μένει μέχρι το φινάλε.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ (α΄ημίχρονο): Μελίσσας, Κιόσε, Μαντούρο, Σπυρόπουλος, Κωνσταντινίδης, Παναγιωτούδης, Γκολάσα, Πόποβιτς, Σαββίδης, Κουλούρης, Μακ.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ (β΄ημίχρονο): Γιακουμής, Κατσικάς, Σκόνδρας, Κίτσιου, Πολύζος, Ποζατζίδης, Κάτσε, Πόζογλου, Μάρτενς, Τζανδάρης, Παπαδόπουλος.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.