Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Η πρόκριση κρίνεται στη Λεωφόρο (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: Η πρόκριση κρίνεται στη Λεωφόρο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/7/2014 22:56
Ισόπαλο 0-0 έληξε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Σταντάρ στη Λιέγη, με αποτέλεσμα η πρόκριση για τα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ να κρίνεται στη ρεβάνς της Λεωφόρου την ερχόμενη Τρίτη! Είχαν ευκαιρίες και δοκάρι για να πετύχουν το εκτός έδρας γκολ οι «πράσινοι».

Στη Λεωφόρο θα διεκδικήσει την πρόκριση για τα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ ο Παναθηναϊκός, καθώς οι «πράσινοι» ήρθαν ισόπαλοι 0-0 με τη Σταντάρ στη Λιέγη στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τον 3ο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Καλή εμφάνιση –κυρίως στο δεύτερο μέρος- για τον Παναθηναϊκό καθώς οι «πράσινοι» είχαν ευκαιρίες και δοκάρι με τον Σίλντενφελντ για να πετύχουν ένα εκτός έδρας γκολ, με τη Σταντάρ από την πλευρά της να είχε και αυτή καλές στιγμές, όμως δεν τρόμαξε την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου η οποία καλείται στην «καυτή» Λεωφόρο να πάρει την πρόκριση για τα πλει-οφ.

Το ματς:


Τσάμπιονς Λιγκ: Η πρόκριση κρίνεται στη Λεωφόρο (video)
Η Σταντάρ Λιέγης είχε την υπεροχή στα πρώτα λεπτά, ωστόσο δυσκολευόταν να βρει εύκολα χώρους μιας και ο Παναθηναϊκός έκλεινε καλά τους διαδρόμους προς την περιοχή του Κοτσόλη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η βελγική ομάδα να απειλήσει για πρώτα φορά με σουτ του Μπιά στο 16’ που απόκρουσε ο Σίλντενφελντ .

Στο 21’ ήρθε η απάντηση για τον Παναθηναϊκό με τον Μπεργκ, ωστόσο ο Σουηδός δεν μπόρεσε από καλή θέση να ευστοχήσει. Οι Βέλγοι συνέχιζαν να είχαν την υπεροχή και να πιέζουν, ωστόσο δεν κατάφεραν να απειλήσουν σημαντικά τους «πράσινους».

Η ομάδα του Αναστασίου είχε νέα καλή στιγμή στο 30’ με δυνατό σουτ του Νάνο που απόκρουσε ο Καβασίμα ενώ η Σταντάρ κατάφερε να απειλήσει την εστία του Κοτσόλη στο 38’ με σουτ του Ντε Καμάργκο που απόκρουσε ο Έλληνας γκολκίπερ.

Στην επανάληψη, ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, απείλησε στο 52’ και στο 57’ με σουτ των Ζέκα και Πέτριτς και στο 64’ ο Σίλντενφελντ έχασε μεγάλη ευκαιρία καθώς σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της Σταντάρ!

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 72’ με προσπάθεια του Ντε Καμάργκο που έβγαλε ο Κοτσόλης, ενώ στα επόμενα λεπτά οι «πράσινοι» είχαν την υπεροχή ωστόσο τα σουτ του νεοεισελθέντα Κλωναρίδη στο 85’ και στο 89’ δεν ανησύχησαν τον Καβασίμα.

Η τελευταία μεγάλη ευκαιρία άνηκε στη Σταντάρ, με τον Εζεκίελ να βγαίνει σε τετ-α-τετ με τον Κοτσόλη, ωστόσο ο Κουτρουμπής έκανε το σωτήριο τάκλιν και έσωσε τον Παναθηναϊκό, κρατώντας το 0-0 μέχρι το φινάλε.

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες (71’ Καρέλης), Λαγός, Ζέκα, Ατζαγκούν (84’ Κλωναρίδης), Πέτριτς (64’ Πράνιτς), Μπεργκ.

Σταντάρ Λιέγης: Καβασίμα, Σταμ, Τεσέιρα, Αρσλάναγκιτς, Βαν Ντάμε, Σιμάν (62’ Μποκού), Μαρκέ, Καρσελά, Μπιά (82’ Μπομπό), Ντε Καμάργκο, Εζεκιέλ


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.