Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Κόκκινος διάβολος» και επίσημα ο Ντι Μαρία

«Κόκκινος διάβολος» και επίσημα ο Ντι Μαρία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/8/2014 21:15
Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι και επίσημα ο Άνχελ Ντι Μαρία, καθώς οι «κόκκινοι διάβολοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του για τα επόμενα πέντε χρόνια, με το ποσό της μεταγραφής να αγγίζει τα 75 εκατ. ευρώ, ποσό ρεκόρ στη Βρετανία!

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Ντι Μαρία στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον 26χρονο Αργεντινό άσο να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας και να ανακοινώνεται από την αγγλική ομάδα.

Μάλιστα οι «κόκκινοι διάβολοι» ανακοίνωσα και το ποσό της μεταγραφής το οποίο αγγίζει τα 75 εκατ. ευρώ (59.7 εκατ. λίρες), ποσό ρεκόρ για το βρετανικό ποδόσφαιρο!

«Κόκκινος διάβολος» και επίσημα ο Ντι Μαρία
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στη Μαν. Γιουνάιτεντ. Πέρασα πολύ όμορφα στην Ισπανία και υπήρχαν αρκετές ομάδες που με ήθελαν, ωστόσο η Γιουνάιτεντ είναι η μοναδική ομάδα που θα με έκανε να αφήσω την Ρεάλ Μαδρίτης» δήλωσε ο Αργεντινός και πρόσθεσε:

«Ο Λουίς Φαν Χάαλ είναι φανταστικός προπονητής με μεγάλες επιτυχίες και είμαι εντυπωσιασμένος απ’ το όραμα και την αποφασιστικότητα όλων για να επαναφέρουν το κλαμπ στην κορυφή, εκεί που ανήκει. Ανυπομονώ να ξεκινήσω», τόνισε ο Ντι Μαρία ο οποίος πήρε το νούμερο «7».

Από την πλευρά του ο Φαν Χαάλ δήλωσε: «Ο Ντι Μαρία είναι ένας παγκόσμιας κλάσης παίκτης, αλλά πάνω απ’ όλα είναι παίκτης ομάδας. Είναι ιδιαίτερα γρήγορος και διεισδυτικός προκαλώντας τρόμο ακόμα και στις καλύτερες άμυνες. Η ικανότητά του στο ένας με έναν είναι πραγματικά απολαυστικό να τον παρακολουθείς. Είναι μια εξαιρετική προσθήκη για την ομάδα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.