Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Στους ομίλους Μπιλμπάο, Άρσεναλ και Λεβερκούζεν

Τσάμπιονς Λιγκ: Στους ομίλους Μπιλμπάο, Άρσεναλ και Λεβερκούζεν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/8/2014 23:49
Την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια πανηγυρίζει η Μπιλμπάο, καθώς η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε κέρδισε με 3-1 τη Νάπολι στο νέο «Σαν Μαμές» και «σφράγισε» το εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Πρόκριση και για Άρσεναλ, Λεβερκούζεν, Μάλμε.

Η Μπιλμπάο επιστρέφει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε πήρε τη νίκη με 3-1 κόντρα στην Νάπολι στο νέο «Σαν Μαμές» και σε συνδυασμό με το 1-1 στην Ιταλία, εξασφάλισε την μεγάλη πρόκριση.

Οι Βάσκοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και είχαν κάποιες καλές στιγμές για να ανοίξουν το σκορ, ωστόσο η Νάπολι κατάφερε να πάρει προβάδισμα με γκολ του Χάμσικ στις αρχές της επανάληψης.

Παρόλα αυτά, η ομάδα του Βαλβέρδε εκμεταλλεύτηκε τα μεγάλα αμυντικά κενά της Νάπολι και έφερε… τούμπα το ματς με δύο γκολ του Αντούριθ (61’, 69’), ενώ στο 74’ ο Ιμπάι Γκόμεθ «έγραψε» το τελικό 3-1 σε μία φάση όπου οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ.

Στους ομίλους Άρσεναλ, Λεβερκούζεν


Τσάμπιονς Λιγκ: Στους ομίλους Μπιλμπάο, Άρσεναλ και Λεβερκούζεν
Την πρόκριση πανηγυρίζει και η Άρσεναλ, η οποία με γκολ του Αλέξις στο 45+1’ κέρδισε με 1-0 την Μπεσίκτας στο Λονδίνο και «σφράγισε» το εισιτήριο για τους ομίλους.

Οι «κανονιέρηδες» δυσκολεύτηκαν απέναντι στη μαχητική Μπεσίκτας και παρότι έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 75’ λόγω αποβολής του Ντεμπισί, άντεξαν την πίεση και πανηγύρισαν στο φινάλε την πρόκριση.

Πιο άνετο βράδυ είχε η Λεβερκούζεν, η οποία διέλυσε με 4-0 την Κοπεγχάγη και θα βρίσκεται και αυτή στην κλήρωση των ομίλων.

Οι «ασπιρίνες» πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων πριν τη συμπλήρωση δέκα λεπτών χάρη στα τέρματα των Σον (2’) και Τσαλχάνογλου (7’), ενώ ο Κίσλινγκ με δύο προσωπικά γκολ στο 31’ και στο 65’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Πρόκριση και για τη Μάλμε, η οποία κέρδισε με 3-0 την Σάλτσμπουργκ με τέρματα των Ρόζενμπργκ (11’, 84’) και Έρικσεν (19’).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.