Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Στους ομίλους με τεσσάρα ο ΠΑΟΚ

Γιουρόπα Λιγκ: Στους ομίλους με τεσσάρα ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/8/2014 21:14
Την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ εξασφάλισε ο ΠΑΟΚ ο οποίος κέρδισε με 4-0 την Ζίμπρου στην Τούμπα ανατρέποντας έτσι το εις βάρος του 1-0 του πρώτου αγώνα στη Μολδαβία. Περέιρα (11’), Αθανασιάδης (45’), Μακ (79’) και Μάρτενς (84’) τα γκολ για τον «δικέφαλο του Βορρά».

Μπορεί να μην κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Μολδαβία, ωστόσο ο ΠΑΟΚ «καθάρισε» την πρόκριση στην Τούμπα, καθώς η ομάδα του Αναστασιάδη διέλυσε με 4-0 την Ζίμπρου και «σφράγισε» το εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ

Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για τον «δικέφαλο του Βορρά», ο οποίος πήρε προβάδισμα μόλις στο 11ο λεπτό με γκολ του Περέιρα μετά από ασίστ του Κλάους με… ανάποδο ψαλίδι.

Η Ζίμπρου δεν κατάφερε στα επόμενα λεπτά να απαντήσει και μάλιστα έμεινε με δέκα παίκτες στο 42’ λόγω αποβολής του Αμανί. Ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε άμεσα το αριθμητικό πλεονέκτημα και στο 45’ ο Αθανασιάδης «έγραψε» 2-0 και έδωσε σκορ πρόκρισης στον «δικέφαλο του Βορρά».

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι «καθάρισαν» την πρόκριση, με τους Μακ (79’) και Μάρτενς (84’) να πετυχαίνουν δύο όμορφα γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0 για τον ΠΑΟΚ ο οποίος θα δώσει το παρών στην κλήρωση της Παρασκευής (14:00).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.