Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αφελάι: «Ήρθα σε μεγάλη ομάδα»

Αφελάι: «Ήρθα σε μεγάλη ομάδα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/9/2014 01:17
Ευτυχισμένος για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο Ιμπραΐμ Αφελάι ο οποίος έμεινε εντυπωσιασμένος με τους οπαδούς και δήλωσε πως ήρθε σε μεγάλη ομάδα.

Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός που πέτυχε το 2ο γκολ του Ολυμπιακού στη νίκη του με 3-2 κόντρα στην Ατλέτικο, μίλησε μετά το τέλος του ματς στη Nova, χαρακτηρίζοντας ονειρικό το αποτέλεσμα απέναντι στους «ροχιμπλάνκος».

Ο ίδιος αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο τονίζοντας πως έχει έρθει σε μια μεγάλη ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:


«Ακόμη κι αν θεωρήσουμε ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι καλύτερη ομάδα από εμάς, σήμερα ήμασταν εμείς καλύτεροι και φτάσαμε σε ένα ονειρικό αποτέλεσμα. Το ματς ήταν απίθανο το κοινό δεν σταμάτησε ούτε δευτερόλεπτο να είναι δίπλα μας από το ξεκίνημα μέχρι το τέλος, ακόμη και στο ζέσταμα. Αν κρίνουμε από τη σημερινή εμφάνιση σε συνδυασμό με τον κόσμο μας είμαστε μια ομάδα που δύσκολα μπορεί να τη νικήσει κανείς».

Για τη συνέχεια: «Πρέπει να δούμε παιχνίδι με το παιχνίδι δεν έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε κάτι διαφορετικό, θα χαρούμε απόψε όμως έχουμε παιχνίδι πρωταθλήματος σε λίγες μέρες και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις: «Θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος. Είμαι χαρούμενος εδώ, έχουμε καλούς οπαδούς, έχω έρθει σε μεγάλη ομάδα, όλοι μου συμπεριφέρονται άψογα και απολαμβάνω την κάθε στιγμή».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.