Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βεργέτης: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Βεργέτης: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/9/2014 21:00
Να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικός στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ είναι ο στόχος του Αστέρα Τρίπολης όπως δήλωσε ο Στάικος Βεργέτης. «Πολύ δύσκολο το παιχνίδι με τη Μπεσίκτας» δήλωσε.

Ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζει την Πέμπτη τη Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη για την πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, με τον Στάικο Βεργέτη να χαρακτηρίζει πολύ δύσκολο το παιχνίδι με την τουρκική ομάδα.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του έχει ώριμους παίκτες, οι οποίοι θα πρέπει να παρουσιαστούν αποτελεσματικοί σε άμυνα και επίθεση, ενώ σε ερώτηση για τον στόχο του Αστέρα στους ομίλους, απάντησε πως θέλει η ομάδα του να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


Η αρχική τοποθέτηση για το αυριανό παιχνίδι:

«Μετά από ένα μαγευτικό καλοκαίρι, με τρεις προκρίσεις έχουμε την τιμή και τη χαρά να συμμετέχουμε στους ομίλους, αρχής γενομένης από έναν πολύ δύσκολο αγώνα κόντρα στην Μπεσίκτας. Εχουμε παίκτες ώριμους, συνειδητοποιημένους, που ξέρουν τα καθήκοντά τους και πιστεύω ότι θα τα δείξουν στο μέγιστο βαθμό».

Για την απουσία του Κουρμπέλη:

«Είναι μια τεράστια απουσία, η οποία θα έχει επάξια αντικατάσταση».

Για τη δήλωση του Σλάβεν Μπίλιτς ότι σέβεται πολύ τον Αστέρα:

«Οι μεγάλες προσωπικότητες στον αθλητισμό είναι μεγάλες, γιατί σέβονται τον αντίπαλο. Ο Σλάβεν Μπίλιτς είναι μια μεγάλη προσωπικότητα, το αποδεικνύει. Το ίδιο σεβόμαστε κι εμείς την Μπεσίκτας και τον ίδιο»Ο Βεργέτης ρωτήθηκε από Τούρκο δημοσιογράφο για το γεγονός ότι στο παρελθόν υπήρχε ένταση μεταξύ των φιλάθλων σε αγώνες ομάδων των δύο χωρών, ενώ πλέον δεν ισχύει κάτι τέτοιο:

«Αισθανόμαστε πολύ όμορφα που είμαστε εδώ στην Τουρκία και ειδικά στην Κωνσταντινούπολη. Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός. Οι δύο χώρες έχουν κάνει πολλά βήματα πολιτισμού και αύριο θα είναι μια όμορφη ποδοσφαιρική βραδιά».

Για τις προσδοκίες του Αστέρα στον όμιλο:

«Ο Αστέρας ευελπιστεί να είναι ανταγωνιστικός απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους. Αυτό σημαίνει να αμυνθεί οργανωμένα και να επιτεθεί αποτελεσματικά. Το ρόστερ αποτελείται από Ελληνες ικανούς και άξιους, από Λατινομαρικάνους, μια που μας έχει βγει σε καλό και από παίκτες γαλλόφωνους πολύ καλούς. Αυτό το μίγμα έχει φέρει τις επιτυχίες και αυτή την ευρωπαϊκή πορεία».

Ζησόπουλος: «Mπροστά σε μια ιστορική πρόκληση»


Στη συνέντευξη Τύπου συμμετείχε και ο Ζησόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε στην ιστορική πρόκληση του Αστέρα να μετέχει σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης:

«Είμαστε μπροστά σε μια ιστορική πρόκληση για την ομάδα, τους ιδιοκτήτες, τον κόσμο και για εμάς. Ο αγώνας με την Μπεσίκτας είναι ο πρώτος δύσκολος. Ξέρουμε ότι πρόκειται για μια δυνατή ομάδα, με παίκτες παγκοσμίου κλάσης και αναγνωρισμένο προπονητή. Υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε το 100% για να κάνουμε περήφανο τον κόσμο μας».

Οσο για τη μετάβαση από Ελλάδα σε Ευρώπη:

«Είναι πρωτόγνωρο για εμάς. Ολοι οι αγώνες μας ήταν απέναντι σε ιστορικές ομάδες, σε μεγάλα γήπεδα, σε ευρωπαϊκές πρωτεύσουσες. Η Ευρώπη είναι γιορτή για εμάς και θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά σε οποιαδήποτε διοργάνωση».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.