Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Μοιρασιά στο «Στάμφορντ Μπρίτζ», σοκ στο 90+2’ για Σπόρτινγκ

Τσάμπιονς Λιγκ: Μοιρασιά στο «Στάμφορντ Μπρίτζ», σοκ στο 90+2’ για Σπόρτινγκ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/9/2014 00:07
Τσέλσι και Σάλκε έμειναν στο 1-1 στο «Στάμφορντ Μπριτζ», ενώ ισόπαλο 1-1 έληξε και το παιχνίδι της Μάριμπορ με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με τον γιο του Ζλάτκο Ζάχοβιτς, Λούκα να ισοφαρίζει στο 90+2’ για τους Σλοβένους!

Μπορεί να προέρχονταν από 4 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, ωστόσο η Τσέλσι δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς κόντρα στη Σάλκε, η οποία έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από το Λονδίνο!

Οι «μπλε» κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 11ο λεπτό με γκολ του Φάμπρεγκας, με τους Γερμανούς όμως να φώναζαν για φάουλ του Ισπανού.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο είχε την υπεροχή και τις φάσεις για ένα δεύτερο γκολ στο πρώτο μέρος, με τον Σεσκ να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 37’ για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

Από την πλευρά της η Σάλκε είχε μια καλή στιγμή στο φινάλε του πρώτου μέρους με τον Ντράξλερ και αφού γλίτωσε το 2ο γκολ στο 61’ μετά από προσπάθεια του Ντρογκμπά, ο Χούντελαρ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 62’ μετά από αντεπίθεση των φιλοξενούμενων.

Η Τσέλσι προσπάθησε να ξαναπάρει το προβάδισμα και είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Αζάρ, ενώ ο Μουρίνιο έριξε στο παιχνίδι τους Ντιέγκο Κόστα και Ρεμί, ωστόσο το γκολ δεν ήρθε για τους Λονδρέζους, με το 1-1 να μένει μέχρι το φινάλε.

Σοκ στο 90+2΄από το γιο του Ζάχοβιτς για Σπόρτινγκ


Τσάμπιονς Λιγκ: Μοιρασιά στο «Στάμφορντ Μπρίτζ», σοκ στο 90+2’ για Σπόρτινγκ
Στο άλλο παιχνίδι, όλα έδειχναν ότι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα έφευγε με το «διπλό» από την έδρα της Μάριμπορ, ωστόσο ο γιός του Ζλάτκο Ζάχοβικτς, Λούκα με γκολ στο 90+2’ χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στους Σλοβένους!

Την ευκαιρία να βρεθεί μόνη στην κορυφή του ομίλου έχασε η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, καθώς η πορτογαλική ομάδα ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Μάριμπορ.

Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, με τον Καρίγιο να σημαδεύει το δοκάρι των γηπεδούχων, ενώ δοκάρι είχε και η Μάριμπορ με τον Ραΐτσεβιτς.

Στο 82’ ο Νάνι κατάφερε να ανοίξει το σκορ για τη Σπόρτινγκ με διαγώνιο σουτ, ωστόσο στο 90+2’ ο 18χρονος Ζάχοβιτς ισοφάρισε σε 1-1 για την Μάριμπορ, χαρίζοντας της το βαθμό της ισοπαλίας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.