Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Κρατάει μόνο τη νίκη (video)

Κύπελλο Ελλάδας: Κρατάει μόνο τη νίκη (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/9/2014 20:59
Με αυτογκόλ του Κάργα στο 74’ ο Ολυμπιακός κέρδισε με 1-0 την μαχητική Παναχαική στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, με τους γηπεδούχους να είχαν δύο δοκάρια στο δεύτερο μέρος για να πάρουν προβάδισμα, όμως στο 61’ έμειναν με αριθμητικό μειονέκτημα χάρη στην αποβολή του Άλμπι.

Με τον Ολυμπιακό να παίζει με αρκετές αλλαγές και να έδειξε ότι αντιμετώπισε σαν αγγαρεία το παιχνίδι με την Παναχαική, οι «ερυθρόλευκοι» τα βρήκαν… σκούρα απέναντι στους γηπεδούχους ωστόσο κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 1-0 στην Πάτρα χάρη σε αυτογκόλ του Κάργα στο 74’.

Κακή εμφάνιση για την ομάδα του Μίτσελ, η οποία δεν μπορούσε να απειλήσει σε πολλές περιπτώσεις και μάλιστα κινδύνεψε να μείνει πίσω στο σκορ στην επανάληψη, με την Παναχαική να είχε δύο δοκάρια με τους Στεργίδη (50’) και Ντα Κόστα (60’)!

Ωστόσο στο 61’ ο Άλμπι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει προβάδισμα με το αυτογκόλ του Κάργα στο 74’ που διαμόρφωσε το τελικό 1-0 για τους «ερυθρόλευκους».

Παναχαϊκή: Μπαλασάκης, Ασίγκμπα, Κάργας, Αναστασόπουλος, Άλμπι, Στεργίδης, Μαρουκάκης (71’ Χούσα), Ντα Κόστα (68’ Ντα Κόστα), Μπαλού (27’ λ.τρ. Γκαντιάγκα), Ζλατκόφσκι, Χαρτσιάς.

Ολυμπιακός: Μέγιερι, Βούρος, Αυλωνίτης, Σιόβας, Γιαννούλης, Εντινγκά, Φορτούνης, Μπουχαλάκης (63’ Φουστέρ), Γκαζαριάν (46’ λ.τρ. Ντουρμάζ), Διαμαντάκος (73’ Βέργος).

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, ο Λεβαδειακός έφυγε με την ισοπαλία (1-1) από την έδρα του Ηρακλή, ενώ ο Ατρόμητος κέρδισε με 1-0 τον Ηρακλή Ψαχνών στην Εύβοια






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.