30/3/2020 21:47

Ποιες στοιχηματικές διαθέτουν Virtual Sports

Ποιες στοιχηματικές διαθέτουν Virtual Sports
Τα Virtual Sports εξελίσσονται διαρκώς και αποκτούν όλο και μεγαλύτερο κοινό. Ενδεικτικό ότι όλο και περισσότερες στοιχηματικές πλατφόρμες προσφέρουν τη συγκεκριμένη επιλογή στις ιστοσελίδες τους, ενώ σταδιακά αναβαθμίζουν τη συγκεκριμένη ενότητα με περισσότερα αθλήματα και αγορές.

Βασικό πλεονέκτημα των Virtual Sports είναι η διαθεσιμότητα, καθώς προσφέρονται όλες τις ώρες της ημέρας και η δράση δε σταματά ποτέ. Η κλασσική ερώτηση που αφορά τα Virtual Sports είναι το πως λειτουργούν κι αν είναι ασφαλή. Τα αποτελέσματα προέρχονται από την ανεξάρτητη γεννήτρια τυχαίων επιλογών/αριθμών (RNG), ίδιου τύπου που χρησιμοποιείται σε όλα τα παιχνίδια καζίνο, και διασφαλίζει την ακεραιότητα των αποτελεσμάτων.

Στο παρόν άρθρο θα βρείτε όλες τις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες στην Ελλάδα που προσφέρουν Virtual Sports καθώς και ποια αθλήματα διαθέτουν.

Stoiximan


Ο Stoiximan είναι μια από τις κορυφαίες στοιχηματικές πλατφόρμες στη χώρα μας και δε θα μπορούσε να μη προσφέρει Virtual Sports, τα οποία είναι προσαρμοσμένα στον Έλληνα παίκτη. Στο ποδόσφαιρο, θα βρείτε μια κατηγορία που μοιάζει με αυτή της ελληνικής Σούπερ Λιγκ, ενώ υπάρχει και περιγραφή των αγώνων από τον Γιώργο Θαναηλάκη. Θα βρείτε επίσης virtual μπάσκετ σε περιγραφή Βασίλη Ιωάννου, τένις, ιπποδρομίες, speedway, κυνοδρομίες και ποδηλασία.

Δείτε τον αναλυτικό οδηγό για Virtual Sports στον Stoiximan. Τα πάντα για τα αθλήματα που διατίθενται, τον τρόπο διεξαγωγής των παιχνιδιών και τις αγορές που προσφέρει η Stoiximan στα Virtual Sports.

Bet365


Η Bet365 εκτός από το αθλητικό στοίχημα, φημίζεται και για τα Virtual Sports που προσφέρει, αφού στην πλατφόρμα της θα βρείτε 12 διαφορετικά αθλήματα, τα περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη στοιχηματική πλατφόρμα που λειτουργεί στην Ελλάδα. Εκτός από ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, θα βρείτε πλούσιο πρόγραμμα με ιπποδρομίες, κυνοδρομίες, speedway, ιπποδρομίες με αμαξίδια, ποδηλασία και motor sports αλλά και αμερικανικό ποδόσφαιρο, κρίκετ και νταρτς. Τα γραφικά και τα ηχητικά εφέ είναι άκρως ρεαλιστικά, ενώ στα περισσότερα αθλήματα διατίθεται και ελληνική περιγραφή. Πέρα αυτών, η πληθώρα αγορών σε όλα τα αθλήματα θα αφήσει ικανοποιημένο και τον πιο απαιτητικό παίκτη.

Δείτε τον αναλυτικό οδηγό για Virtual Sports στην Bet365. Τα πάντα για τα αθλήματα που διατίθενται, τον τρόπο διεξαγωγής των παιχνιδιών και τις αγορές που προσφέρει η Bet365 στα Virtual Sports.

Betshop


Στην Betshop θα βρείτε μία από τις μεγαλύτερες συλλογές σε Virtual Sports, αφού παρέχονται συνολικά 18 παιχνίδια από δύο παρόχους λογισμικών (1X2 Gaming, LeapGaming). Εκτός από την πλειονότητα παιχνιδιών που παρέχονται στο ποδόσφαιρο, θα βρείτε Virtual Sports για τένις, ιπποδρομίες, κυνοδρομίες, raceway, ποδηλασία και ιπποδρομίες με αμαξίδια.

Δείτε τον αναλυτικό οδηγό για Virtual Sports στην Betshop. Τα πάντα για τα αθλήματα που διατίθενται, τον τρόπο διεξαγωγής των παιχνιδιών και τις αγορές που προσφέρει η Betshop στα Virtual Sports.

Novibet


Η Novibet είναι μια από τις στοιχηματικές πλατφόρμες που έχει ρίξει αρκετό βάρος στα Virtual Sports, προσφέροντας εντυπωσιακά μεγάλη γκάμα αθλημάτων και παιχνιδιών. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν δύο διαφορετικές επιλογές, με πάνω από 8 διαθέσιμες αναμετρήσεις ανά τρία λεπτά και ακόμα έξι παιχνίδια. Παράλληλα, θα βρείτε επίσης μπάσκετ, τένις, ιπποδρομίες, κυνοδρομίες, speedway, ποδηλασία, ιπποδρομίες με αμαξίδια, αγωνιστικά αυτοκίνητα, κρίκετ και νταρτς. Τα άκρως ρεαλιστικά ηχητικά εφέ θα σας συναρπάσουν.

Δείτε τον αναλυτικό οδηγό για Virtual Sports στην Novibet. Τα πάντα για τα αθλήματα που διατίθενται, τον τρόπο διεξαγωγής των παιχνιδιών και τις αγορές που προσφέρει η Novibet στα Virtual Sports.

Pamestoixima.gr


Τα Virtual Sports παίζουν στην πλατφόρμα του Pamestoixima.gr με σύγχρονα γραφικά και ρεαλιστικό ήχο. Στο ποδόσφαιρο θα βρείτε κορυφαίες ελληνικές και ευρωπαϊκές ομάδες, ενώ τα παιχνίδια διεξάγονται ανά 3 λεπτά. Μάλιστα διατίθεται περιγραφή των αγώνων από τον Αντώνη Κατσαρό. Στο μπάσκετ υπάρχουν 16 διαφορετικές ομάδες, τα ονόματα των οποίων μοιάζουν με αυτών του NBA, ενώ διατίθεται και ελληνική περιγραφή με τη φωνή του Ρήγα Δάρδαλη. Τα παιχνίδια διαδέχονται το ένα το άλλο κάθε 4 λεπτά, ενώ το ίδιο ισχύει στο τένις, όπου ο νικητής του αγώνα κρίνεται μετά από ένα game. Παράλληλα διατίθενται αγώνες κούρσας για τένις, ιπποδρομίες, κυνοδρομίες, speedway και ποδηλασία.

Δείτε τον αναλυτικό οδηγό για Virtual Sports στο Pamestoixima.gr. Τα πάντα για τα αθλήματα που διατίθενται, τον τρόπο διεξαγωγής των παιχνιδιών και τις αγορές που προσφέρει το Pamestoixima.gr στα Virtual Sports.

Interwetten


Η Interwetten είναι ένα από τα μεγάλα brand που δραστηροποιούνται νόμιμα στη χώρα μας και στην πλατφόρμα της θα βρείτε συνολικά 16 παιχνίδια για Virtual Sports από τις Leap και 1Χ2 Gaming. Το ποδόσφαιρο έχει την τιμητική του με 8 διαφορετικά παιχνίδια, ενώ θα βρείτε επίσης τένις, ιπποδρομίες, κυνοδρομίες, speedway, ποδηλασία και ιπποδρομίες με αμαξίδια.

Δείτε τον αναλυτικό οδηγό για Virtual Sports στην Interwetten. Τα πάντα για τα αθλήματα που διατίθενται, τον τρόπο διεξαγωγής των παιχνιδιών και τις αγορές που προσφέρει η Interwetten στα Virtual Sports.

Bwin


Η Bwin αποτελεί παγκόσμιο brand και στην πλατφόρμα της θα βρείτε 8 διαθέσιμα παιχνίδια με φανταστικά γραφικά. Στο ποδόσφαιρο διατίθεται το παιχνίδι Virtual Football με ευρωπαϊκές ομάδες και πληθώρα αγορών, ενώ στο τένις θα βρείτε In-Play παιχνίδι με live πονταρίσματα κατά τη διάρκεια των αγώνων. Θα βρείτε επίσης αρκετές επιλογές σε αγώνες κούρσας, αφού προσφέρονται ιπποδρομίες, κυνοδρομίες, speedway, ποδηλασία και ιπποδρομία με αμαξίδια.

Δείτε τον αναλυτικό οδηγό για Virtual Sports στην Bwin. Τα πάντα για τα αθλήματα που διατίθενται, τον τρόπο διεξαγωγής των παιχνιδιών και τις αγορές που προσφέρει η Bwin στα Virtual Sports.

BetRebels


Η BetRebels είναι μια από τις στοιχηματικές πλατφόρμες στην Ελλάδα που φημίζεται για τις παροχές της στα Virtual Games, τόσο σε παιχνίδια όσο και σε διαθέσιμες αγορές. Στο ποδόσφαιρο θα βρείτε δύο διαφορετικά παιχνίδια και πάνω από 8 αγώνες ανά τέσσερα λεπτά. Πολλά παιχνίδια και αγορές θα βρείτε επίσης σε μπάσκετ, τένις, ιπποδρομίες, κυνοδρομίες, speedway και ποδηλασία.

Δείτε τον αναλυτικό οδηγό για Virtual Sports στην BetRebels. Τα πάντα για τα αθλήματα που διατίθενται, τον τρόπο διεξαγωγής των παιχνιδιών και τις αγορές που προσφέρει η BetRebels στα Virtual Sports.

Sportingbet


Δυνατά στον τομέα των Virtual Games παίζει και η Sportingbet. Στο ποδόσφαιρο θα βρείτε παιχνίδι με ευρωπαϊκές ομάδες και πληθώρα αγορών, ενώ στο τένις διατίθεται In-Play παιχνίδι με πονταρίσματα ζωντανά κατά τη διάρκεια των αγώνων. Θα βρείτε επίσης πολλές επιλογές σε αγώνες κούρσας, αφού προσφέρονται ιπποδρομίες, κυνοδρομίες, speedway, ποδηλασία και ιπποδρομία με αμαξίδια.

Δείτε τον αναλυτικό οδηγό για Virtual Sports στην Sportingbet. Τα πάντα για τα αθλήματα που διατίθενται, τον τρόπο διεξαγωγής των παιχνιδιών και τις αγορές που προσφέρει η Sportingbet στα Virtual Sports.

Winmasters


Τα Virtual Games παίζουν και στην Winmasters, όπου παρέχονται τέσσερα διαφορετικά αθλήματα. Στο ποδόσφαιρο θα βρείτε 8 διαφορετικά παιχνίδια ανά τέσσερα λεπτά, ενώ αξίζει να σημειωθεί η μεγάλη οθόνη προβολής των highlights για την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Θα βρείτε επίσης Virtual μπάσκετ, ιπποδρομίες και κυνοδρομίες.

Δείτε τον αναλυτικό οδηγό για Virtual Sports στην Winmasters. Τα πάντα για τα αθλήματα που διατίθενται, τον τρόπο διεξαγωγής των παιχνιδιών και τις αγορές που προσφέρει η Winmasters στα Virtual Sports.

VistaΒet


Αρκετές επιλογές σε Virtual Games θα βρείτε στην πλατφόρμα της VistaΒet. Στο ποδόσφαιρο διατίθεται παιχνίδι με ευρωπαϊκές ομάδες και πληθώρα αγορών, ενώ στο τένις παρέχεται παιχνίδι όπου μπορείτε να ποντάρετε ζωντανά κατά τη διάρκεια των αγώνων. Θα βρείτε επίσης μεγάλη γκάμα επιλογών σε αγώνες κούρσας, αφού προσφέρονται ιπποδρομίες, κυνοδρομίες, speedway, ποδηλασία και ιπποδρομία με αμαξίδια, όπως και αρκετές αγορές.

Δείτε τον αναλυτικό οδηγό για Virtual Sports στην VistaBet. Τα πάντα για τα αθλήματα που διατίθενται, τον τρόπο διεξαγωγής των παιχνιδιών και τις αγορές που προσφέρει η Vistabet στα Virtual Sports.

Στοιχηματικές που διαθέτουν Virtual Sports στην Ελλάδα:

Bookmaker
Εξυπηρέτηση
Αποδόσεις
Ειδικά Στοιχ.
Live Betting
Πληρωμές
Mobile
Σύνολο


21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται .