1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Super League Interwetten: Η μέρα των φιλοξενούμενων και η «αυτοκτονία» της ΑΕΚ  (videos)

Super League Interwetten: Η μέρα των φιλοξενούμενων και η «αυτοκτονία» της ΑΕΚ (videos)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
19/9/2021 22:53
Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που κυριάρχησαν στους αγώνες της Κυριακής (19/9) για την 2η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Με εξαίρεση την ΑΕΚ και τον ΟΦΗ που αναδείχθηκαν ισόπαλοι 3-3 σ' ένα εκπληκτικό παιχνίδι, στις υπόλοιπες τέσσερις αναμετρήσεις χαμογέλασαν οι ομάδες που έπαιζαν εκτός έδρας.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε δύσκολα 1-0 τον Αστέρα στην Τρίπολη, ο Ολυμπιακός 2-1 τη Λαμία στη Φθιώτιδα, ο Παναιτωλικός επίσης 2-1 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και ο Βόλος 3-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.Έκανε τη... δουλειά στην Τρίπολη ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Παρ' όλα αυτά χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βιεϊρίνια στο 27' έφυγε με το πολύτιμο «διπλό» (1-0).

Αυτό ήταν το πρώτο φετινό τρίποντο για τους «ασπρόμαυρους» οι οποίοι στην πρεμιέρα είχαν ηττηθεί στην Τούμπα από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους πίεσαν έντονα αλλά είδαν τον Πασχαλάκη να σώζει τους Θεσσαλονικείς κι έμειναν με το βαθμό που είχαν πάρει στην πρεμιέρα στο Αγρίνιο.



Με άγχος ο Ολυμπιακός πήρε το «τρίποντο» στη Λαμία

Ο Ολυμπιακός έκανε κι αυτός σεφτέ στη φετινή Super League Interwetten. Μία εβδομάδα μετά την ισοπαλία με τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης», πέρασε νικηφόρα (2-1) από τη Λαμία.

Προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο χάρη σε δύο γκολ από τους Σισέ στο 12' και Μπουχαλάκη στο 32', ωστόσο δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή του.

Οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν και μείωσαν με τον Καραμάνο στο 79', χωρίς να αλλάξει κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.



Τραγικά αφελής η ΑΕΚ, με ψυχή ο αλύγιστος ΟΦΗ

Η ΑΕΚ πήγε στην έδρα του ΟΦΗ αναζητώντας το «διπλό» και τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια. Φάνηκε ότι θα το έκανε και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, καθώς προηγήθηκε με 3-0, όμως οι γηπεδούχοι με φοβερή αντεπίθεση στο τελευταίο δεκάλεπτο απέσπασαν ισοπαλία 3-3

Ο Αραούχο στο 15' άνοιξε το σκορ με το πρώτο του φετινό γκολ και ο Τσούμπερ με το δεύτερο δικό του στη σεζόν πέτυχε το 0-2 στο 41'. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, στο 65' η Ένωση πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Ανσαριφάρντ στο 65'.

Όλα έδειχναν να έχουν κριθεί, όμως ο ΟΦΗ μείωσε με κεφαλιά του Νέιρα στο 79' και ο ίδιος στο 84' «έγραψε» το 2-3. Στο 92' οι παίκτες του Νιόπλια σόκαραν εκείνους του Μιλόγεβιτς με τον Πραξιτέλη Βούρο να σκοράρει για το 3-3.



Μεγάλο «διπλό» ο Βόλος στη Ριζούπολη

Στο χρονικά πρώτο παιχνίδι της ημέρας, ο Βόλος «άλωσε» τη Ριζούπολη νικώντας τον Απόλλωνα Σμύρνης με 3-1. Με αυτόν τον τρόπο η ομάδα της Μαγνησίας πανηγύρισε τη δεύτερή της νίκη σε ισάριθμους αγώνες της φετινής Super League Interwetten, την ώρα που η «Ελαφρά Ταξιαρχία» υπέστη τη δεύτερη διαδοχική της ήττα.

Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με τον Φερνάντες στο 4' και στην επανάληψη «καθάρισαν» το «τρίποντο» χάρη σε τέρματα των Φαν Φέερτ στο 49' και του Μπαρτόλο στο 63'. Το μόνο που κατάφεραν οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη ήταν να μειώσουν στο 65' με τον Ιωαννίδη.



«Άλωσε» το Περιστέρι με ανατροπή ο Παναιτωλικός

Μία τεράστια νίκη πανηγύρισε ο Παναιτωλικός κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι, επικρατώντας 2-1. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 44' με τον Στρούγγη κι έμοιαζαν να βρίσκονται πιο κοντά στη νίκη.

Παρ' όλα αυτά οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου αρχικά ισοφάρισαν με τον Βέργο στο 72' και στο 90' ο Γκεστέντε ολοκλήρωσε τη σπουδαία ανατροπή!

Στις καθυστερήσεις ο Στρούγγης ισοφάρισε σε 2-2 αλλά το γκολ ακυρώθηκε.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες