3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Super League Interwetten: Απίθανο παιχνίδι στην Τούμπα, 4-4 από 4-1 ο Βόλος, «διπλό» ο ΟΦΗ στο Αγρίνιο (video)

Super League Interwetten: Απίθανο παιχνίδι στην Τούμπα, 4-4 από 4-1 ο Βόλος, «διπλό» ο ΟΦΗ στο Αγρίνιο (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
17/10/2021 18:50
Σε ένα από τα πιο συγκλονιστικά παιχνίδια που έχουν υπάρξει ποτέ στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Βόλος πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (4-4) στην Τούμπα ενώ είχε βρεθεί πίσω στο σκορ στο ημίχροno με 4-1. Τρομερή εμφάνιση για την ομάδα της Μαγνησία, πολλές ευκαιρίες και χαμένο πέναλτι για τον Δικέφαλο του Βορρά που έφυγε εμφανώς απογοητευμένος από το γήπεδο.

Στο άλλο παιχνίδι το μεσημέρι της Κυριακής ο ΟΦΗ έφυγε με ένα μεγάλο «διπλό» από την έδρα του Παναιτωλικού (2-1) και πήρε έτσι την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα. «Τρελό» παιχνίδι στην Τούμπα, με 8 γκολ, πολλές ευκαιρίες και χαμένο πέναλτι

Ο Βόλος πραγματοποιώντας πολύ εμφάνιση και έχοντας σε εκπληκτική μέρα τον τερματοφύλακα του, παρά τα 4 γκολ που δέχτηκε, έκανε την έκπληξη και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας από τον ΠΑΟΚ ο οποίος βρέθηκε να προηγείται με 4-1 στο ημίχρονο και εν τέλει δεν κατάφερε να κερδίσει.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν στο 14' όταν ο Φαν Βέερτ βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η συνέχεια όμως ανήκε ολοκληρωτικά στον ΠΑΟΚ ο οποίος αφού ισοφάρισε με μία κεφαλιά του Μιχαϊλίδη που κόντραρε στον Γκρίλο και κατέληξε στα δίχτυα στο 30', έκανε την ανατροπή έξι λεπτά μετά με τον Άκπομ να σπρώχνει εύκολα σε κενή εστία την μπάλα στα δίχτυα.

Στην αμέσως επόμενη φάση ο Δικέφαλος του Βορρά βγήκε γρήγορα στην επίθεση και ο Ζίβκοβιτς με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-2. Ο Σέρβος εξτρέμ ήταν ορεξάτος και στο 42' δεν άφησε την ευκαιρία να πάει ανεκμετάλλευτη καθώς βρέθηκε μέσα στην περιοχή και «έγραψε» το 4-1.

Το έργο των γηπεδούχων φαινόταν εύκολο στην επανάληψη όμως ο Βόλος δεν παράτησε το παιχνίδι και στο 54' ο Μπαρτόλο με ένα όμορφο γκολ μείωσε σε 3-2, για να έρθει στο 62' ο Ροσέρο με κεφαλιά να βάλει ξανά την ομάδα του στο παιχνίδι.

Η αναμέτρηση είχε ωραίο ρυθμό, στο 80΄ο ΠΑΟΚ κέρδισε το πέναλτι αλλά ο Βιεϊρίνια νικήθηκε από τον Κλέιμαν και δύο λεπτά μετά ο Ρίνερ με νέα κεφαλιά μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 4-4.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Τέιλορ (71’ Ροντρίγκο), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σβαμπ (71’ Καντουρί), Εσίτι, Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς (83’ Μιτρίτσα), Μπίσεσβαρ (88’ Μουργκ), Ακπόμ (83’ Σφιντέρσκι)

Βόλος (Γκιγιέρμο Αμπασκάλ): Κλέιμαν, Πουρίτα (56’ Ροσέρο), Ρομέρο, Φεράρι, Γκρίλο, Τσοκάνης (79’ Ράινερ), Μπαριέντος (79’ Νίνης), Ρεγκατίν, Φερνάντες (92’ Γκουλέν), Φαν Βέερτ, Μπαρτόλο

Ανατροπή στο Αγρίνιο και πρώτη νίκη για τον ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ κατάφερε να πάρει μία σημαντική νίκη ΄(2-1) στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό και έτσι πανηγύρισε για πρώτη φορά την φετινή σεζόν.

Ο Παναιτωλικός ήταν βέβαια αυτός που άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Καρέλη στο 7', όμως στο 14', οι Κρητικοί ισοφάρισαν όταν ο Λάμπρου έκανε την ενέργεια από τα δεξιά, έκανε την σέντρα και ο Μαλής άθελα του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο αλλά στο 60' ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι μέσω VAR για χέρι του Καρέλη και ο Νέιρα με την εύστοχη εκτέλεση του έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Στο επόμενο μισάωρο δεν άλλαξε κάτι στο παιχνίδι, η ομάδα της Κρήτης μάλιστα είχε και δοκάρι στο 80' αλλά στην άμυνα της δεν ανησύχησε και πήρε τους τρεις βαθμούς.

Παναιτωλικός (Αναστασίου): Μελίσσας, Λούι (79' Κορνέλιους), Μαλής, Βργκοτς, Αντούνες (79' Αποστολάκης), Τσιγγάρας (63' Φλόρες), Βαρόνε, Μόρσεϊ (63' Ζέστεντ), Καρέλης (79' Χρ. Μπελεβώνης), Ντουάρτε, Βέργος.

ΟΦΗ (Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Πασαλίδης (74' Σελίμοβιτς), Μπαλογιάννης - Μεγιάδο, Γκαγιέχος,Τοράλ (57' Καστάινιος), Νέιρα, Λάμπρου (70' Ντουρμισάι), Φαν Ντάινεν (70' Γιαννούλης).

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες