5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Ατρόμητος-Παναθηναϊκος 0-1: «Απόδραση» από το Περιστέρι και πρόκριση με Καρλίτος (video)

Ατρόμητος-Παναθηναϊκος 0-1: «Απόδραση» από το Περιστέρι και πρόκριση με Καρλίτος (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
27/10/2021 20:52
Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 του Ατρομήτου στο Περιστέρι και πήρε την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Καρλίτος πέτυχε το μοναδικό γκολ για τους «πράσινους» στο 39' και έτσι χάρισε την πρώτη εκτός έδρας νίκη για φέτος στην ομάδα του.

Συνεχίζει να απογοητεύει ο Ατρόμητος ο οποίος παρά το γεγονός ότι βρισκόταν πίσω στο σκορ δεν μπορούσε να απειλήσει την αντίπαλη εστία και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον του αποκλειστικά στο πρωτάθλημα όπου βρίσκεται στην τελευταία θέση. Λάθη στην αρχή, γκολ στο τέλος για τον Παναθηναϊκό

Ο Ατρόμητος μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση και είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 6' με τον Κωτσόπουλο να βρίσκεται μέσα στην περιοχή και να επιχειρεί το σουτ αλλά αυτό να φεύγει άουτ. Οι «πράσινοι» υπέπιπταν σε αρκετά λάθη στο χώρο της άμυνας τους αλλά οι Περιστεριώτες δεν μπορούσαν να τα εκμεταλλευτούν.

Ο Παναθηναϊκός είχε περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια του στη συνέχεια και απείλησε για πρώτη φορά στο 18', όταν ο Χατζηγιοβάνης με ωραία ενέργεια από τα δεξιά βρήκε μέσα στην περιοχή τον Καρλίτος, αλλά η κεφαλιά του Ισπανού κατέληξε έξω από την εστία του Γιαννιώτη.

Το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό αλλά οι πράσινοι έψαχναν την πρωτοβουλία παίζοντας κυρίως από τα δεξιά με τον Χατζηγιοβάνη να βρίσκεται σε καλή μέρα. Ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού μάλιστα στο 39' εκμεταλλεύτηκε την πολύ καλή πάσα του Χουάνκαρ και έδωσε μισό γκολ στον Καρλίτος ο οποίος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Οι «πράσινοι» πήραν έτσι το προβάδισμα και το κράτησαν εύκολα ως τα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου.



Ακίνδυνος Ατρόμητος, αναποτελεσματικός Παναθηναϊκος

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στην επανάληψη και προσπάθησαν να αναλάβουν την πρωτοβουλία. Απείλησαν αρχικά με ένα σουτ του Κουλούρη στο 55' το οποίο όμως δεν ανησύχησε τον Μπρινιόλι και τρία λεπτά μετά ήταν η σειρά του Παναθηναϊκού να βγει μπροστά αλλά το σουτ του Παλάσιος από καλή θέση έφυγε άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι όμως έχασαν τεράστια ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους στο 63' όταν ο Καρλίτος με μία εξαιρετική κάθετη, «έβγαλε» τον Χατζηγιοβάνη απέναντι από τον Γιαννιώτη όμως η επιλογή του Έλληνα άσου δεν ήταν καλή, με τον Γιαννιώτη να σώζει και εν συνέχεια η μπάλα να καταλήγει άουτ.

Ο Παναθηναικός ισορρόπησε το παιχνίδι μετά το ξεκίνημα του 2ου μέρους και ήταν αυτός που άγγιξε πάλι το γκολ στο 70', όταν ο Σάλομον στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα την έστειλε προς την εστία του αλλά ο Γιαννιώτης έδιωξε εντυπωσιακά.

Ο Ατρόμητος προσπαθούσε να απειλήσει κυρίως με στημένα αλλά δεν κατάφερνε να φτάσει κατά τα άλλα με αξιώσεις στην εστία του Μπρινιόλι, ενώ το τριφύλλι είχε άλλη μία καλή στιγμή στο 85' με τον Γιαννιώτη όμως να σταματάει και πάλι τον Χατζηγιοβάνη.

Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν και πάλι κοντά στο 2-0 αλλά ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου είχε και πάλι σωστή θέση στην κεφαλιά του Βιτάλ, ενώ στις καθυστερήσεις ο Παπαδόπουλος επίσης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Στην τελευταία φάση του παιχνιδιού οι Περιστεριώτες έψαξαν την ισοφάριση αλλά το φάουλ του Αθανασίου κατέληξε λίγο άουτ.

Το τελικό σφύριγμα βρήκε τους παίκτες του Παναθηναϊκού να πανηγυρίζουν την πρώτη τους εκτός έδρας φετινή νίκη και να παίρνουν την πρόκριση για τους «16» της διοργάνωσης.

Ατρόμητος:(Παράσχος) Γιαννιώτης, Κιβρακίδης (Βασιλαντωνόπουλος 60') , Στρούγγης, Παπαδόπουλος, Μαυρομάτης (Αθανασίου 77'), Γκαλβάο, Νάτσος (Ντένιτς 69'), Σάλομον, Καρτάλης (Μπεντινέλι 77'), Κωτσόπουλος (Τζαβίδας 69'), Κουλούρης.

Παναθηναϊκός (Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σάρλια, Χουάνκαρ (Σάντσες 80'), Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης (Χατζηγιοβάνης 90'), Παλάσιος (Βιτάλ 69') , Καρλίτος, Ιωαννίδης.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες