6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Super League Interwetten: Θρίαμβος του ΠΑΣ στο «Βικελίδης», πέρασε από το Βόλο ο ΟΦΗ, μοιρασιά στη Νίκαια (video)

Super League Interwetten: Θρίαμβος του ΠΑΣ στο «Βικελίδης», πέρασε από το Βόλο ο ΟΦΗ, μοιρασιά στη Νίκαια (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
20/11/2021 21:46
Ο ΠΑΣ Γιάννινα με μία εντυπωσιακή εμφάνιση έφυγε με ένα εμφατικό «διπλό» (5-0) από το Κλεάνθης Βικελίδης και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας. Προβλημάτισε ο Άρης που έμεινε 7ος.

Ο ΟΦΗ έδειξε χαρακτήρα στο Βόλο και με πρωταγωνιστή τον Τοράλ ο οποίος πέτυχε δύο γκολ πήρε μία σημαντική νίκη με 2-0. Οι Κρητικοί συμπλήρωσαν τέσσερις αγωνιστικές αήττητοι στο πρωτάθλημα και μπήκαν για τα καλά σε τροχιά πλέι οφ.

Στη Νίκαια, Ιωνικός και Αστέρας Τρίπολης πήραν από έναν βαθμό μετά το τελικό 1-1 και παρέμειναν ισόβαθμοι στην 9η θέση με 10 βαθμούς. «Διέλυσε» τον Άρη ο εκπληκτικός ΠΑΣ

Ο Ηρακλής Μεταξάς παράταξε έναν μαχητικό και με σωστό πλάνο την ομάδα του απέναντι στον ανεβασμένο Άρη και μόλις στο 5' αιφνιδίασε τον αντίπαλο του και πήρε το προβάδισμα με κεφαλιά ψαράκι του Σνάιντερ. Ο Άρης προσπάθησε να πιέσει, όμως σε μία αντεπίθεση στο 35' ο Πρίσμαν βρήκε με ωραία κάθετη τον Μιλιντσεάνου και αυτός πλάσαρε σωστά τον Κουέστα για το 2-0.

Η εικόνα στην επανάληψη δεν άλλαξε, οι Ηπειρώτες συνέχισαν να χτυπάνε στην αντεπίθεση και στο 54' ο Περέα βρέθηκε απέναντι από τον Κουέστα και με ένα καταπληκτικό σκάψιμο «έγραψε» το 3-0. Ο Άρης προσπαθούσε να αντιδράσει χωρίς όμως επιτυχία, την ώρα που ο ΠΑΣ έκανε ό,τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο. Στο 71' μάλιστα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 με μία εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Εραμούσπε για να έρθει στο 85' ο Μορέιρα με σουτ έξω από την περιοχή να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Μεγάλο «διπλό» του ΟΦΗ που βλέπει Ευρώπη

Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος από τον Βόλο στην μεταξύ τους αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό και με δύο γκολ του Τοράλ πήρε μία νίκη που τον φέρνει στην πρώτη 5αδα. Οι Κρητικοί μπήκαν δυνατά και είχαν διπλό δοκάρι στο οκτώ και τέσσερα λεπτά μετά ο Τοράλ με ένα πανέμορφο πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 17' μάλιστα ο Λάμπρου είχε και τρίτο δοκάρι για τον ΟΦΗ, με τον Καμάου στη συνέχεια να χάνει το... άχαστο σε κενή εστία.

Ο ΟΦΗ συνέχισε να πιέζει, είχε και τέταρτο δοκάρι στο 38' για να έρθει ο Τοράλ στο 50' με νέο εξαιρετικό σουτ να κάνει το 2-0 και να δώσει σημαντικό προβάδισμα στη νίκη της ομάδας του. Από εκεί και έπειτα ο Βόλος προσπάθησε να βρει το γκολ που θα τον έβαζε και πάλι στο παιχνίδι, είχε ευκαιρίες με κορυφαία το δοκάρι του Φαν Βερτ στο 76' αλλά δεν κατάφερε να παραβιάσει την αντίπαλη εστία και αποχώρησε απογοητευμένος από το γήπεδο.



Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στη Νίκαια

Ιωνικός και Αστέρας Τρίπολης έμειναν ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 στη Νίκαια με τα γκολ να σημειώνονται στο πρώτο μισάωρο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με καρφωτή κεφαλιά του Τουράμ στο 14', όμως οι φιλοξενούμενοι είχαν απάντηση με πολύ όμορφη εκτέλεση φάουλ του Τιλίκα στο 29'. Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν και πάλι μοιρασμένο με τον Ιωνικό να απειλεί αρχικά με τον Άοσμαν αλλά με τον Αστέρα να φτάνει πιο κοντά στο γκολ στο τέλος. Ο Σίτο στο 85' έφυγε απέναντι από τον Χουτεσιώτη αλλά το πλασέ που επιχείρησε έδιωξε σωτήρια ο Έλληνας τερματοφύλακας ενώ και στις καθυστερήσεις ο κίπερ του Ιωνικού επενέβη στο σουτ του Γκαρθία από πλάγια θέση.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες