3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Κύπελλο Ελλάδας: Μεγάλη νίκη του Λεβαδειακού απέναντι στον Ολυμπιακό, προβάδισμα πρόκρισης για Άρη, Παναιτωλικό (video)

Κύπελλο Ελλάδας: Μεγάλη νίκη του Λεβαδειακού απέναντι στον Ολυμπιακό, προβάδισμα πρόκρισης για Άρη, Παναιτωλικό (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
1/12/2021 19:05
Ο Λεβαδειακός πέτυχε μία μεγάλη νίκη με 3-2 απέναντι στον Ολυμπιακό ο οποίος αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές και πλέον θα ψάξει την ανατροπή στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Οι Βοιωτοί εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη στην άμυνα των «ερυθρολεύκων» και προηγήθηκαν νωρίς, έδειξαν χαρακτήρα και πήραν μία μεγάλο νίκη.

Στα άλλα παιχνίδια ο Άρης με εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι των Μπρούνο Γκάμα και Καμαρά και ένα γκολ του Ιτούρμπε νίκησε με 3-1 τον ΟΦΗ που μείωσε όμως με τον Καστάνιος και έμεινε ζωντανός για την πρόκριση.Ο Παναιτωλικός μπορεί να δυσκολεύτηκε αλλά έκαμψε την αντίσταση της Νίκης Βόλου με 1-0 εκτός έδρας και πλέον έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους «8».

Μεγάλη νίκη με δυναμικό ξεκίνημα ο Λεβαδειακός

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά το παιχνίδι και προηγήθηκαν με μία εξαιρετική ενέργεια του Πολέτο στο 3' και τρία λεπτά μετά ο Παναγιώτου με απευθείας εκτέλεση κόρνερ έκανε το 2-0. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αντιδράσει και έχασε τρεις μεγάλες ευκαιρίες έπειτα με τους Τικίνιο και Βρουσάι. Τελικά στο 26' ο Σεμέδο στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση πέτυχε και γκολ μειώνοντας για την ομάδα του, ο Λεβαδειακός όμως άγγιξε το 3-1 με τον Νίλι στο 41' αλλά το σουτ του κατέληξε στο δοκάρι.

Τελικά στο 61' ο Δούμτσιος πέτυχε πιο ψηλά από όλους μέσα στην περιοχή και έδωσε πάλι «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του, με τους «ερυθρόλευκους» όμως να απαντάνε άμεσα. Στο 63' ο Ρόνι Λόπεζ βρήκε την μπάλα μέσα στην περιοχή και την έστειλε στα δίχτυα, οι παίκτες του Μαρτίνς πίεσαν για την ισοφάριση, είχαν ευκαιρίες αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στο 3-3.



Έκανε το καθήκον του ο Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός αγωνίστηκε με αρκετούς βασικούς παίκτες στη σύνθεση του και δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στην αξιόμαχη Νίκη Βόλου. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με κεφαλιά του Ντουάρτε μετά από ωραία σέντρα του Μεντόσα στο 44'.

Πριν το τέλος του ημιχρόνου η Νίκη έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Τζοβάρα για να ισοφαρίσει, με τον ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο να μην είναι καλός και τον Παναιτωλικό να κρατάει τη νίκη και το προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση.



Τα πέναλτι έδωσαν τη νίκη στον Άρη, έμεινε ζωντανός ο ΟΦΗ

Ο Άρης με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι στο πρώτο μέρος και ένα γκολ του Ιτούρμπε στο τέλος, έκαμψε την αντίσταση του ΟΦΗ ο οποίος βέβαια μείωσε στην επανάληψη αλλά πλέον η υπόθεση πρόκριση είναι δύσκολη. Ο Μπρούνο Γκάμα στο 16' ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε μέσω VAR ο Καμαρά και πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Μαυριτανός φορ ανέλαβε αυτός την εκτέλεση στη νέα παράβαση που καταλογίστηκε υπέρ του Άρη και έκανε το 2-0.

Ο Καστάνιος στο 56' έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς αλλά και στην εξέλιξη του ζευγαριού καθώς με μία ωραία ενέργεια μείωσε σε 2-1, στο 89' όμως ο Ιτούρμπε με ένα υπέροχο σουτ «έγραψε» το 3-1 και έδωσε μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες