3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

13 κρούσματα κορωνοϊού στην Τότεναμ, αναβλήθηκε το παιχνίδι με την Ρεν

13 κρούσματα κορωνοϊού στην Τότεναμ, αναβλήθηκε το παιχνίδι με την Ρεν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/12/2021 03:46
Αναβλήθηκε το παιχνίδι της Τότεναμ με την Ρεν στο Λονδίνο, καθώς 8 παίκτες και 5 μέλη του προπονητικού επιτελείου βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. «Οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη με την UEFA. Θα ενημερώσουμε περαιτέρω για αυτό το παιχνίδι σε εύθετο χρόνο», δήλωσε ο σύλλογος.

Δεν θα διεξαχθεί την Πέμπτη (12/9) το παιχνίδι της Τότεναμ με την Ρεν στο Λονδίνο για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ. Κι αυτό διότι τα «σπιρούνια» έχουν χτυπηθεί σε μεγάλο βαθμό από τον κορωνοϊό, μετρώντας συνολικά 13 κρούσματα στην ομάδα. Συγκεκριμένα 8 παίκτες έχουν βρεθεί θετικοί, ενώ οι υπόλοιποι πέντε είναι από το προπονητικό επιτελείο.Μετά από αυτήν την εξέλιξη, η UEFA αποφάσισε την αναβολή του αγώνα με την Ρεν που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το βράδυ της Πέμπτης (12/9, 22:00). «Οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη με την UEFA. Θα ενημερώσουμε περαιτέρω για αυτό το παιχνίδι σε εύθετο χρόνο», δήλωσε ο σύλλογος.

«Κάθε μέρα έχουμε περισσότερα θετικά τεστ. Δεν είναι καλή κατάσταση. Το να μιλάμε για ποδόσφαιρο σήμερα είναι αδύνατον. Η κατάσταση είναι σοβαρή, υπάρχει μεγάλη μόλυνση», δήλωσε ο Ιταλός, ο οποίος επιβεβαίωσε πως έχει εμβολιαστεί αλλά αποκάλυψε εάν τα θετικά κρούσματα στο κλαμπ προκλήθηκαν από τη νέα παραλλαγή Όμικρον.

Σχετικά με την κατάσταση των εμβολιασμένων στην ομάδα, είπε: «Νομίζω ότι ο καθένας παίρνει τη δική του καλύτερη απόφαση και είναι ένα ερώτημα για το ιατρικό τμήμα σχετικά με τους ανθρώπους για το αν είναι εμβολιασμένοι ή όχι».

Έξαλλοι στην Ρεν


Από την πλευρά της, η Ρεν εξέφρασε την επιθυμία της να αγωνιστεί, δήλωσε πως ο κανονισμός ορίζει ότι ένας αγώνας πρέπει να παιχτεί εφόσον η ομάδα έχει 13 παίκτες και έναν τερματοφύλακα και αποκάλυψε πως οι άνθρωποι της Τότεναμ την ενημέρωσαν το απόγευμα της Τετάρτης πως θα αγωνιστούν.

Η ανακοίνωση:

Μετά το δελτίο Τύπου που δημοσίευσε η Τότεναμ στις 9 μ.μ. αυτή την Τετάρτη, η Ρεν θα ήθελε να διευκρινίσει τα ακόλουθα γεγονότα. Σε τηλεδιάσκεψη στις 7.45 μ.μ. μεταξύ εκπροσώπων της UEFA, της Τότεναμ και της Ρεν, η διευθύντρια ποδοσφαίρου των σπιρουνιών ανακοίνωσε την πρόθεσή της να μην παίξει τον αγώνα της στο Κόνφερενς Λιγκ. Πέμπτη απόγευμα. Μονομερής απόφαση που δεν έχει επιβεβαιωθεί από την UEFA με κανέναν τρόπο.

Η εκπρόσωπος της Τότεναμ δεν θέλησε να ανακοινώσει τον αριθμό των παικτών της που επηρεάζονται από τον Covid όταν ο κανόνας ορίζει ότι ένας αγώνας πρέπει να παιχτεί εφόσον η ομάδα έχει 13 παίκτες και έναν τερματοφύλακα.

Υποστήριξε την απόφαση των αγγλικών αρχών χωρίς να προωθήσει κάποιο επίσημο έγγραφο. Καθώς ο αγώνας δεν ακυρώθηκε επίσημα από την UEFA, η Ρεν επικύρωσε την απόφασή της να παίξει.

Αντιμέτωπη με αυτήν την «ομίχλη του Λονδίνου», η Ρεν διατηρεί το δικαίωμα να προσεγγίσει την UEFA. Αυτή η έλλειψη ευ αγωνίζεσθαι είναι ακόμη πιο έκδηλη καθώς η Τότεναμ είχε επιβεβαιώσει μέσω email ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί στην αρχή του απογεύματος πριν προειδοποιήσει τη Ρεν για την πρόθεσή της να μην παίξει αμέσως μετά την προσγείωσή της στο Λονδίνο.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη επηρεάζει και την Φίτεσε, η οποία ισοβαθμεί στην 2η θέση του ομίλου με την Τότεναμ στους 7 βαθμούς και ψάχνει καλύτερο αποτέλεσμα από τα «σπιρούνια» για την πρόκριση στα πλει-οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Σε περίπτωση νίκης και των δύο, όλα θα κριθούν στην διαφορά τερμάτων, με την Τότεναμ να υπερέχει (+3 έναντι +1 της Φίτεσε). Το θέμα όμως είναι ότι μετά την αναβολή του αγώνα με την Ρεν οι Λονδρέζοι θα γνωρίζουν εξ αρχής τι σκορ θα χρειάζονται για να πάρουν την 2η θέση.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες