6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Πρέμιερ Λιγκ: Γλίτωσε τα χειρότερα με Καβάνι και Ντε Χέα η Γιουνάιτεντ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Γλίτωσε τα χειρότερα με Καβάνι και Ντε Χέα η Γιουνάιτεντ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/12/2021 00:02
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Νιούκαστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», γλιτώνοντας τα χειρότερα με το γκολ του Καβάνι (71') που ισοφάρισε το σκορ σε 1-1 αλλά και τις επεμβάσεις του Ντε Χέα. Άνοιξαν το σκορ με Σεντ-Μαξιμέν (7') οι γηπεδούχοι, που είχαν αρκετές στιγμές για δεύτερο γκολ, με κορυφαία τη διπλή μεγάλη ευκαιρία στο 87'.

Η πρώτη βαθμολογική απώλεια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα με τον Ράνγκνικ στον πάγκο είναι γεγονός, με τους «κόκκινους διαβόλους» να μένουν στο 1-1 με την Νιούκαστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ». Μάλιστα το τελικό σκορ αφήνει πικρή γεύση περισσότερο στους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν τις καλύτερες στιγμές στο παιχνίδι και θα μπορούσαν να βρουν δεύτερο γκολ, όμως έπεσαν πάνω στον εξαιρετικό Ντε Χέα.Η Νιούκαστλ προηγήθηκε στην πρώτη ευκαιρία του αγώνα με ωραίο γκολ του Σεντ Μαξιμέν, σε φάση που ξεκίνησε από λάθος του Βαράν. Ο Λόνγκσταφ έκλεψε τη μπάλα και έδωσε στον Γάλλο άσο, ο οποίος πέρασε ανάμεσα σε δύο αμυντικούς με πλάσαρε με εξαιρετικό τελείωμα λίγο μέσα από την περιοχή, «γράφοντας» το 1-0.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δυσκολεύτηκε να βγάλει αντίδραση, δεν κατέγραψε ούτε σουτ στο στόχο στο πρώτο μισάωρο και στο ξεκίνημα της επανάληψης χρειάστηκε σημαντική επέμβαση του Ντε Χέα σε κοντινό σουτ του Σεντ Μαξιμέν για να αποφύγει ένα δεύτερο γκολ. Η ίδια απάντησε στις ευκαιρίες με μακρινό σουτ του Ράσφορντ, το οποίο «έβγαλε» ο Ντουμπράβκα.

Η Νιούκαστλ πατούσε καλύτερα στο δεύτερο μέρος και είχε τρία καλά σουτ με Φρέιζερ (63’), Σεντ Μαξιμέν (65’) και Μέρφι (67’) για ένα δεύτερο τέρμα, όμως η Γιουνάιτεντ ήταν αυτή που κατάφερε να σκοράρει. Στο 71' ο νεοεισελθόντας Καβάνι σκόραρε από κοντά μετά από φάση διαρκείας στα καρέ των γηπεδούχων, ισοφαρίζοντας το σκορ σε 1-1. Αυτό είναι το 80ο γκολ που δέχεται η Νιούκαστλ μέσα στο 2021 στο πρωτάθλημα, τα περισσότερα που έχει δεχτεί οποιαδήποτε ομάδα μέσα σ’ ένα ημερολογιακό έτος, παίρνοντας το… ρεκόρ από την Ίπσουιτς (79 το 1994).

Μετά το 1-1, η Γιουνάιτεντ είχε μια καλή στιγμή με Καβάνι για ένα δεύτερο γκολ, αν και στο 86’ τα… χρειάστηκε στη διπλή μεγάλη ευκαιρία της Νιούκαστλ, η οποία σημάδεψε αρχικά το δοκάρι σε σουτ του Μέρφι, ενώ στη συνέχεια το σουτ του Αλμιρόν αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον Ντε Χέα.

Με το βαθμό, η Γιουνάιτεντ έπιασε την Γουέστ Χαμ στην 6η θέση με 28 βαθμούς, έχοντας και ματς λιγότερο, ενώ απέχει επτά από την 4η Άρσεναλ με δύο παιχνίδια λιγότερα από τους «κανονιέρηδες». Στον αντίποδα, η Νιούκαστλ «ξεκόλλησε» από την τελευταία θέση και βρίσκεται στο -2 από την 17η Γουότφορντ, αλλά με τρία ματς περισσότερα.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες