Μάντσεστερ Σίτι: Σάρωσε με Γκουαρδιόλα και Σεμένιο τα βραβεία του μήνα Φεβρουαρίου για την Πρέμιερ Λιγκ
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αναδείχθηκε προπονητής του μήνα Φεβρουαρίου στην Πρέμιερ Λιγκ, φτάνοντας συνολικά τις 12 αντίστοιχες βραβεύσεις από τότε που βρίσκεται στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι. Με αυτό το επίτευγμα, βρίσκεται πλέον στην 3η θέση της σχετικής λίστας, πίσω από τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, που έχει κατακτήσει το βραβείο 27 φορές, και τον Αρσέν Βενγκέρ με 15.Αντίστοιχα, το βραβείο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή του Φεβρουαρίου κατέληξε στον Αντουάν Σεμένιο. Ο ποδοσφαιριστής, που αποκτήθηκε από τη Σίτι τον περασμένο Ιανουάριο, είχε καθοριστική συμβολή στην πορεία της ομάδας, σημειώνοντας τρία γκολ και μία ασίστ σε πέντε αγώνες πρωταθλήματος.
Εξάλλου, η Μάντσεστερ Σίτι είχε συνολικά την πιο σταθερή παρουσία στην Πρέμιερ Λιγκ μέσα στον Φεβρουάριο, ολοκληρώνοντας τον μήνα με απολογισμό τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία, επίδοση που την ανέδειξε ως την κορυφαία ομάδα της κατηγορίας για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
Pep Guardiola's 12th @BarclaysFooty Manager of the Month award puts him 3rd in the all-time rankings 👔✊@PepTeam | @ManCity pic.twitter.com/PP7J8I8LV6
— Premier League (@premierleague) March 13, 2026