Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόπα Άφρικα: Με Ομπαμεγιάνγκ η Γκαμπόν, σόκαρε τους διοργανωτές το Κονγκό του Εντιγκά (video)

Κόπα Άφρικα: Με Ομπαμεγιάνγκ η Γκαμπόν, σόκαρε τους διοργανωτές το Κονγκό του Εντιγκά (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/1/2015 23:06
Η Γκαμπόν, έχοντας σκόρερ τον Ομπαμεγιάνγκ, κέρδισε με 2-0 την Μπουργκίνα Φάσο και πήρε… κεφάλι στον 1ο όμιλο του Κόπα Άφρικα, καθώς στο παιχνίδι της πρεμιέρας, η διοργανώτρια Ισημερινή Γουινέα ήρθε ισόπαλη 1-1 με το Κονγκό, το οποίο ισοφάρισε στο 87’!

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Κόπα Άφρικα η Γκαμπόν, η οποία κέρδισε με 2-0 την φιναλίστ του 2013, Μπουρκίνα Φάσο και ανέβηκε στην 1η θέση του 1ου ομίλου.

Ο Ομπαμεγιάνγκ της Ντόρτμουντ έδωσε το προβάδισμα στους Γκαμπονέζους, κόντρα στη ροή του παιχνιδιού , ενώ στο 72’ ο Εβούνα «έγραψε» το τελικό 2-0.

Από την πλευρά της, η Μπουρκίνα Φάσο είχε σημαντικές ευκαιρίες με τους Πιτρόιπα και Μπέρτραντ Τραορέ για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, όσο το σκορ ήταν στο 1-0, ωστόσο δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του εξαιρετικού Οβόνο που κράτησε το μηδέν.

Σόκαρε τους διοργανωτές το Κονγκό


Κόπα Άφρικα: Με Ομπαμεγιάνγκ η Γκαμπόν, σόκαρε τους διοργανωτές το Κονγκό του Εντιγκά (video)
Δεν είχε νικητή το εναρκτήριο παιχνίδι της διοργάνωσης ανάμεσα στην Ισημερινή Γουινέα και το Κονγκό, καθώς οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 87’ με γκολ του Μπιφούμα.

Στο 16’ ο Ενσούε άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ ο ίδιος πέτυχε δεύτερο γκολ στο δεύτερο μέρος το οποίο όμως ακυρώθηκε λανθασμένα για οφσάιντ.

Το Κονγκό έμεινε ζωντανό και στο 87’ κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με πλασέ του Μπιφούμα. Μάλιστα στο 90’ ο Μαλόνγκα έχασε μοναδική ευκαιρία για να ολοκληρώσει την ανατροπή, καθώς δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα σχεδόν από το ύψος της μικρής περιοχής.

Σε όλο το παιχνίδι αγωνίστηκε ο Ντελβέν Εντινγκά του Ολυμπιακού όπως και ο Ράντι του Ηρακλή Ψαχνών.

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου:

1. Γκαμπόν 3
2. Κονγκό 1
3. Ισημερινή Γουινέα 1
4. Μπουρκίνα Φάσο 0

Επόμενη αγωνιστική (21/1):

Ισημερινή Γουινέα – Μπουρκίνα Φάσο
Γκαμπόν – Κονγκό

Τα γκολ:




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.