Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ - Athens Kallithea 4-0: Ο Γκατσίνοβιτς «έκλεψε» με χατ-τρικ τη δόξα του πρωτάρη Βιτάλις (video)

ΑΕΚ - Athens Kallithea 4-0: Ο Γκατσίνοβιτς «έκλεψε» με χατ-τρικ τη δόξα του πρωτάρη Βιτάλις (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Μαντιδάκης
Δημήτρης Μαντιδάκης
8/8/2026 22:02
Ιδανική πρόβα τζενεράλε για την ΑΕΚ πριν από τον τελικό του Super Cup, επικρατώντας με 4-0 της Athens Kallithea στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Μίλαν Βιτάλις συνδύασε το ντεμπούτο του με γκολ, ενώ ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στο δεύτερο μέρος και πέτυχε χατ-τρικ, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Η Ένωση στρέφεται πλέον στον τελικό με τον Κυπελλούχο ΟΦΗ, την Τετάρτη (12/8) στο Παγκρήτιο. Το φιλικό διεξήχθη σε βαρύ κλίμα, στην επέτειο της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη και μετά τον θάνατο του Κώστα Λιάκα, αγαπητού υπαλλήλου στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ, με τις δύο ομάδες να αποτίουν φόρο τιμής πριν από τη σέντρα.


Το ματς

Η ΑΕΚ πήρε από νωρίς την πρωτοβουλία και στο 17' βρήκε το 1-0. Ο Μίλαν Βιτάλις συστήθηκε με γκολάρα στο ντεμπούτο του, άδειασε με ωραία προσποίηση τον αντίπαλό του και τελείωσε εξαιρετικά τη φάση.

ΑΕΚ - Athens Kallithea 4-0: Ο Γκατσίνοβιτς «έκλεψε» με χατ-τρικ τη δόξα του πρωτάρη Βιτάλις (video)


Στο 28' η Ένωση βρήκε ξανά δίχτυα. Ο Ζούμπκοφ έπαιξε για τον Καλοσκάμη, εκείνος γύρισε στον Ζίνι, που σκόραρε, αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ.

Λίγο αργότερα ο Γιόβιτς βρέθηκε μόνος στην περιοχή από πάσα του Καλοσκάμη, όμως σούταρε άουτ. Κουτέσα και Ζούμπκοφ δοκίμασαν επίσης τα πόδια τους από απόσταση, χωρίς αποτέλεσμα.

Το 1-0 έμεινε μέχρι την ανάπαυλα, με την ΑΕΚ να έχει καλή κίνηση και να πατά καλύτερα στο γήπεδο. Ο Μάρκο Νίκολιτς είχε ήδη σηκώσει περίπου 11 παίκτες για ζέσταμα, προετοιμάζοντας αρκετές αλλαγές για το δεύτερο μέρος.

Προς κάθε φίλο της ΑΕΚ 🟡⚫

Το Pamestoixima.gr μέσω του PS Blog φέρνει έναν μοναδικό διαγωνισμό* δίνοντάς σου την ευκαιρία να κερδίσεις* ένα εισιτήριο διαρκείας της ΑΕΚ για τη σεζόν 2026-27! Για περισσότερα ↪δες εδώ. (*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Η ΑΕΚ μπήκε φουριόζα στο δεύτερο μέρος και μέσα σε λίγα λεπτά καθάρισε το ματς, με πρωταγωνιστή τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Στο 48' ο Σέρβος έπιασε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στο απέναντι «Γ» για το 2-0.

Τρία λεπτά αργότερα χτύπησε ξανά. Ο Κοϊτά συνεργάστηκε με τον Μάγειρα από αριστερά, ο τελευταίος σούταρε, ο Αγγελόπουλος απέκρουσε και ο Γκατσίνοβιτς πήρε το ριμπάουντ για το 3-0 στο 51'.

Στο 70' ο Γκατσίνοβιτς ολοκλήρωσε το προσωπικό του σόου και έφτασε στο χατ-τρικ. Ο Καϊρίνεν έκλεψε την μπάλα, ο Βάργκα έσπασε στον Σέρβο και εκείνος με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 4-0, πετυχαίνοντας το τρίτο προσωπικό του γκολ.

Η ΑΕΚ δεν άφησε το πόδι από το γκάζι μέχρι το τέλος, κράτησε τον έλεγχο και έκλεισε την πρόβα τζενεράλε με τέσσερα γκολ και αρκετά θετικά δείγματα. Ο Νίκολιτς μοίρασε τον χρόνο, είδε τον Βιτάλις να σκοράρει στο ντεμπούτο του και τον Γκατσίνοβιτς να κάνει τη διαφορά στο δεύτερο μέρος. Πλέον, τα φιλικά τελείωσαν και το βλέμμα στρέφεται στο πρώτο τρόπαιο της σεζόν, απέναντι στον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο.

ΑΕΚ (α' ημίχρονο): Στρακόσα, Ρότα, Βίντα, Ρέλβας, Πενράις, Ζούμπκοφ, Βιτάλις, Καλοσκάμης, Κουτέσα, Ζίνι, Γιόβιτς

ΑΕΚ (β' ημίχρονο): Μπαλαμώτης, Γκεοργκίεφ, Μουκουντί, Αλεξίου, Πήλιος, Καϊρίνεν, Μάνταλος, Γκατσίνοβιτς, Μάγερ, Κοϊτά, Βάργκα