Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: «Διπλό» στο «Μεστάγια» η Ζενίτ, Χ-αμένη η Λυών

Τσάμπιονς Λιγκ: «Διπλό» στο «Μεστάγια» η Ζενίτ, Χ-αμένη η Λυών

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/9/2015 01:31
Με πρωταγωνιστή τον Χουλκ (2 γκολ), η Ζενίτ κέρδισε με 3-2 την Βαλένθια στο Μεστάγια και ξεκίνησε υποδειγματικά την πορεία της στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Ισόπαλο 1-1 το ματς της Γάνδης με την Λυών στο Βέλγιο, με τον Λακαζέτ να χάνει πέναλτι στο 88’!

Σπουδαία νίκη με 3-2 στην έδρα της Βαλένθια πανηγύρισε η Ζενίτ, η οποία έσπασε την παράδοση που την ήθελε να μην κερδίζει επί ισπανικού εδάφους.

Οι Ρώσοι πήγαν στο ημίχρονο με προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη σε δύο γκολ του Χουλκ. Ο Βραζιλιάνος άνοιξε το σκορ στο 9’ με ωραίο τελείωμα εντός περιοχής και ο ίδιος «έγραψε» το 2-0 στο 44’ με τρομερό «κεραυνό» από τα 25 μέτρα.

Η Βαλένθια, που είχε δοκάρι στο 2ο λεπτό με μακρινό σουτ του Κανσέλο, κατάφερε να μειώσει σε 2-1 στο 54’, επιστρέφοντας στο ματς. Ο Πορτογάλος έβγαλε τη σέντρα, η μπάλα βρήκε στον Βίτσελ και κατέληξε στα δίχτυα του Λοντίγκιν, ο οποίος αιφνιδιάστηκε.

Οι «νυχτερίδες» ισοφάρισαν σε 2-2 στο 73’ με πλασέ του Άντρε Γκόμες, ο οποίος νίκησε εύκολα τον Λοντίγκιν (είχε ευθύνη στο γκολ), ωστόσο η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε για πολύ. Τρία λεπτά μετά το γκολ του Πορτογάλου, ο Βίτσελ ξαναέδωσε το προβάδισμα στην Ζενίτ με ωραίο σουτ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

Χ-αμένη η Λυών


Τσάμπιονς Λιγκ: «Διπλό» στο «Μεστάγια» η Ζενίτ, Χ-αμένη η Λυών
Η Γάνδη έπαιζε με 10 παίκτες από το 41' και με 9 από το 88', ωστόσο πήρε το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) κόντρα στη Λυών, που είχε χαμένο πέναλτι στο φινάλε του ματς!

Η πρωτάρα Γάνδη είχε κάποιες καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, όμως στο 41’ έμεινε με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Ντεζαεγκέρ. Οι Γάλλοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 58’ με τον Ζαλέτ, όμως οι μαχητικοί Βέλγοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα στο 68’ με τον Μιλίτσεβιτς.

Το φινάλε στο Βέλγιο ήταν εντυπωσιακό καθώς στο 88’ ο διαιτητής έδωσε πέναλτι υπέρ της Λυών και απέβαλε τον Φόκετ, όμως ο Λακαζέτ δεν κατάφερε να νικήσει τον Σελς από την άσπρη βούλα. Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε, και η Γάνδη πήρε ένα σπουδαίο βαθμό στο πρώτο της παιχνίδι στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η βαθμολογία του ομίλου:


1. Ζενίτ 3
2. Λυών 1
3. Γάνδη 1
4. Βαλένθια 0




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.