Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Στους «16» με τεσσάρα η Σίτι, πρόκριση για Ρανιέρι (video)

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Στους «16» με τεσσάρα η Σίτι, πρόκριση για Ρανιέρι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/9/2015 00:27
Με τέσσερα γκολ στο πρώτο μέρος, η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 4-1 την Σάντερλαντ στο «Στέντιουμ Οφ Λάιτ» και προκρίθηκε στους «16» του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Πήρε το ντέρμπι η Άστον Βίλα, πρόκριση για Ρανιέρι, αποκλεισμός για Σουόνσι.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε κόντρα στην Σάντερλαντ η Μάντσεστερ Σίτι. Οι πρωτοπόροι της Πρέμιερ Λιγκ πήραν εμφατική νίκη με 4-1 στο «Στέντιουμ Οφ Λάιτ» και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι επέλεξε ενδεκάδα με αρκετούς βασικούς και οι «πολίτες» πέτυχαν τέσσερα γκολ σε διάστημα 36 λεπτών, «καθαρίζοντας» από τα πρώτο ημίχρονο την υπόθεση πρόκριση. Στο 9’ ο Αγκουέρο άνοιξε το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, ενώ στο 25’ ο Ντε Μπρούιν διπλασίασε το προβάδισμα της Σίτι.

Ο Μανόνε με αυτογκόλ «έγραψε» το 3-0 στο 36’ και τρία λεπτά μετά ο Στέρλινγκ ανέβασε ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ, μετά από ασίστ του Ντε Μπρούιν. Η Σίτι έριξε στη συνέχεια ρυθμούς, ο Πελεγκρίνι έβαλε στο ματς τους πιτσιρικάδες Ρόμπερτς, Έβανς, Μανουέλ Γκαρσία και ο Τοιβόνεν μείωσε σε 4-1 στο 81’, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Πήρε το ντέρμπι του Μπέρμιγχαμ η Άστον Βίλα, απέκλεισε την Γουέστ Χαμ ο Ρανιέρι


Λιγκ Καπ Αγγλίας: Στους «16» με τεσσάρα η Σίτι, πρόκριση για Ρανιέρι (video)
Με γκολ του Γκεστέντ, η Άστον Βίλα κέρδισε με 1-0 την Μπέρμιγχαμ στο τοπικό ντέρμπι και προκρίθηκε στους «16» του Λιγκ Καπ.

Πρόκριση και για την Λέστερ, καθώς η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι κέρδισε με 2-1 την Γουέστ Χαμ στην παράταση (1-1 κ.δ) χάρη σε γκολ του Κινγκ στο 116'.

Η κάτοχος του 2013, Σουόνσι ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Χαλ και αποκλείστηκε από το θεσμό.

Από την άλλη, η Στόουκ κέρδισε με το ίδιο σκορ την Φούλαμ στο Λονδίνο και πήρε την πρόκριση, ενώ η Μίντλεσμπρο του Ντίμι Κωνσταντόπουλου (έμεινε εκτός αποστολής γιατί ο Καράνκα προτίμησε να τον ξεκουράσει) επικράτησε της Γουλβς με 3-0 και «σφράγισε» το εισιτήριο.

Τέλος, θύμα έκπληξης πήγε να πέσει η Μπόρνμουθ, η οποία χρειάστηκε τα πέναλτι (3-2) για να κάμψει την αντίσταση της Πρέστον (1-1 κ.δ, 2-2 παράταση)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.