Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Συντριβή για Ντόρτμουντ στο Αμβούργο

Μπουντεσλίγκα: Συντριβή για Ντόρτμουντ στο Αμβούργο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/11/2015 00:30
Η Ντόρτμουντ ηττήθηκε με 3-1 στην έδρα του Αμβούργου και έδωσε την ευκαιρία στην Μπάγερν να ξεφύγει ακόμα και με +8 από τη δεύτερη θέση.

Για 4ο διαδοχικό παιχνίδι, η Ντόρτμουντ δεν κατάφερε να κερδίσει το Αμβούργο. Οι «δεινόσαυροι» πήραν σπουδαία εντός έδρας νίκη με 3-1 και ανέβηκαν προσωρινά στην 8η θέση με 18 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και στο 18’ άνοιξαν το σκορ με εύστοχο πέναλτι του Λασόγκα, το οποίο κέρδισε ο Ιλίσεβιτς από τον Μπούρκι. Η Ντόρτμουντ δεν κατάφερε να αντιδράσει και στο 41’ ο Χόλτμπι «έγραψε» το 2-0 έπειτα από λάθος του Γκουντογκάν.

Οι Βεστφαλοί πίεσαν για ένα γρήγορο γκολ στο ξεκίνημα της επανάληψης, όμως στο 55’ ο Χούμελς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ για το Αμβούργο.

Το μόνο που κατάφερε η Ντόρτμουντ ήταν να μειώσει στο 86’ με πλασέ του Ομπαμεγιάνγκ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1. Η ομάδα του Τούχελ γνώρισε τη δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα και μπορεί να βρεθεί στο -8 από την κορυφή εφόσον η Μπάγερν φύγει με τη νίκη από την έδρα της Σάλκε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.