Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Μεγάλωσε» το «Μπερναμπέου» ενόψει Βόλφσμπουργκ

«Μεγάλωσε» το «Μπερναμπέου» ενόψει Βόλφσμπουργκ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/4/2016 19:38
Μετά από απόφαση του Ζινεντίν Ζιντάν, η Ρεάλ μεγάλωσε τις διαστάσεις του «Μπερναμπέου» ενόψει της ρεβάνς με την Βόλφσμπουργκ για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κάθε δυνατό μέσο για να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 κόντρα στην Βόλφσμπουργκ αναμένεται να χρησιμοποιήσει η Ρεάλ. Ένα από αυτά είναι το ίδιο το «Μπερναμπέου», καθώς ο Ζινεντίν Ζιντάν έδωσε εντολή να μεγαλώσουν οι διαστάσεις του γηπέδου.

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα, ο Γάλλος τεχνικός θεωρεί ότι αυτή η ελάχιστη αύξηση του γηπέδου θα βελτιστοποιήσει τις επιθετικές δυνατότητες των παικτών του και θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα στους αμυντικούς της Βόλφσμπουργκ.

Γι’ αυτό, οι υπεύθυνοι του γηπέδου ζωγράφισαν ξανά τις γραμμές –στο επιτρεπτό όριο- σβήνοντας τις παλαιότερες που υπήρχαν. Βέβαια, οι παλιές γραμμές του «Μπερναμπέου» είναι χαραγμένες κι ορατές με γυμνό μάτι.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της FIFA για τα διεθνή ματς, το μήκος πρέπει να κυμαίνεται μεταξύ 100 και 110 μέτρων και το πλάτος μεταξύ 64 και 75 μέτρων.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό τη φετινή σεζόν, καθώς η Μάλμε είχε ελαττώσει τις διαστάσεις του γηπέδου της, όταν υποδέχθηκε τη Ρεάλ Μαδρίτης, στη φάση των ομίλων της φετινής σεζόν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.