Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Euro 2016: Τεσσάρα πρόκρισης για Βέλγιο

Euro 2016: Τεσσάρα πρόκρισης για Βέλγιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/6/2016 23:56
Με πρωταγωνιστή τον Αζάρ (γκολ και ασίστ) το Βέλγιο ισοπέδωσε με 4-0 την Ουγγαρία και εξασφάλισε πανηγυρικά την πρόκριση στα προημιτελικά του Euro, όπου θα αντιμετωπίσει την Ουαλία.

Περίπατο έκανε το Βέλγιο απέναντι στην Ουγγαρία. Οι «κόκκινοι διάβολοι» πήραν εμφατική νίκη με 4-0 και προκρίθηκαν στα προημιτελικά της διοργάνωσης, εκεί όπου τους περιμένει η Ουαλία του Γκάρεθ Μπέιλ.

Η ομάδα του Μαρκ Βίλμοτς πήρε από νωρίς το προβάδισμα, ανοίγοντας το σκορ στο 11ο λεπτό με κοντινή κεφαλιά του Αλντερβάιρελντ. Το Βέλγιο ήταν κυρίαρχο και στο 36’ «άγγιξε» το δεύτερο γκολ με απευθείας φάουλ του Ντε Μπρούιν. Ο Κίραλι με τα ακροδάχτυλα έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στο 42’ πραγματοποίησε διπλή επέμβαση σε σουτ του Μέρτενς.

Από την πλευρά της, η Ουγγαρία είχε δύο καλές στιγμές με μακρινά σουτ των Λόβρεντσιτς (39’) και Τζούτζακ (41’), όμως στο ξεκίνημα της επανάληψης χρειάστηκε νέα επέμβαση του Κίραλι για να κρατήσει το μηδέν. Οι Μαγυάροι τα έπαιξαν όλα για όλα, βγήκαν μπροστά, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Αντίθετα, το Βέλγιο ανέβασε την απόδοση του και με τρία γκολ στο τελευταίο τέταρτο, πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τους «8». Στο 78’ ο Αζάρ έδωσε πάρε-βάλε στον Μπατσουαγί για το 2-0 και δύο λεπτά μετά ο άσος της Τσέλσι ανέβασε τον δείκτη του σκορ με εξαιρετική ατομική ενέργεια και άψογο τελείωμα. Το… κερασάκι την τούρτα έβαλε στις καθυστερήσεις ο Καράσκο, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.