Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Και επίσημα στη Ζενίτ ο Μακ

Και επίσημα στη Ζενίτ ο Μακ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/7/2016 23:46
Την απόκτηση του Ρόμπερτ Μακ ανακοίνωσε η Ζενίτ, με τον πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης. «Tιμή μου που αποτέλεσα κομμάτι της ιστορίας του ΠΑΟΚ», δήλωσε ο παίκτης

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Ρόμπερτ Μακ στη Ζενίτ. Ο διεθνής Σλοβάκος άσος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης και έτσι θα συνεχίσει την καριέρα του στο ρωσικό πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ θα εισπράξει ένα ποσό κοντά στα 3,5 εκατ. ευρώ, ενώ η ΠΑΕ τον ευχαρίστησε δημόσια για όλα όσα πρόσφερε στα δύο χρόνια παρουσίας του στον σύλλογο (28 γκολ, 8 ασίστ σε 88 συμ.).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την πώληση του ποδοσφαιριστή Ρόμπερτ Μακ, στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για όλα όσα πρόσφερε στον Σύλλογο μας και του ευχόμαστε Καλή Επιτυχία στο νέο κεφάλαιο της καριέρας του».

Το μήνυμα του Μακ στον κόσμο του ΠΑΟΚ:


«Μετά από δύο υπέροχα χρόνια ήρθε η στιγμή να πούμε αντίο. Ήταν η καλύτερη περίοδος της ζωής μου. Ο ΠΑΟΚ μου έδωσε τα πάντα και νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον κ. Σαββίδη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Αγαπάω πάρα πολύ την ομάδα και του αξίζει ό,τι καλύτερο. Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές και όλο το επιτελείο ανθρώπων με τους οποίους συνεργάστηκα στον ΠΑΟΚ και φυσικά τον υπέροχο κόσμο που από την πρώτη στιγμή μου έδειξε την αγάπη του. Εγώ και η οικογένειά μου ήμασταν χαρούμενοι στη Θεσσαλονίκη και αφήνουμε πίσω πολλούς φίλους. Εύχομαι η προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος εντός κι εκτός γηπέδων να τον οδηγήσει στην κατάκτηση τίτλων. Είναι τιμή μου που αποτέλεσα κομμάτι της ιστορίας του ΠΑΟΚ»


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.