Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βενγκέρ: «Έχω πάρει την απόφαση μου, θα το ανακοινώσω σύντομα»

Βενγκέρ: «Έχω πάρει την απόφαση μου, θα το ανακοινώσω σύντομα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/3/2017 23:00
Ο Αρσέν Βενγκέρ δήλωσε ότι πλέον γνωρίζει τι θα κάνει το καλοκαίρι αναφορικά με το συμβόλαιό του και ότι σύντομα θα αποκαλύψει εάν θα παραμείνει στην Άρσεναλ.

Το κλίμα για τον Αρσέν Βενγκέρ είναι πολύ βαρύ μετά και τη νέα ήττα των «κανονιέρηδων» από την Γουέστ Μπρομ (3-1) που κινδυνεύει να αφήσει την ομάδα εκτός Τσάμπιονς Λιγκ.

Πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα, οπαδοί των Λονδρέζων σήκωσαν πανό ζητώντας την αποχώρηση του Αλσατού τεχνικού, ο οποίος πάντως ανέφερε ότι σύντομα θα προβεί σε αποκαλύψεις σχετικά με το μέλλον του: «Μην ανησυχείτε. Γνωρίζω τι θα κάνω στο μέλλον. Θα μάθετε σύντομα, πολύ σύντομα», ανέφερε ο Βενγκέρ και αναφέρθηκε στις φωνές διαμαρτυρίας των φίλων της Άρσεναλ:

«Παρακολουθώ τον αγώνα, δεν βλέπω τις εξέδρες. Πρέπει να ζεις με την κριτική και να συγκεντρώνεσαι στη δουλειά σου, ανεξαρτήτως τι πιστεύει ο κόσμος. Δεν γνωρίζω εάν οι διαμαρτυρίες επηρεάζουν την ομάδα. Το πιο σημαντικό πρόβλημα σήμερα είναι ότι είχαμε 77% κατοχή μπάλας και δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Πρέπει να εστιάσουμε σε αυτό», ανέφερε σχετικά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.