Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Με… buzzer beater ο ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Με… buzzer beater ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/3/2017 17:11
Με γκολ του Πέλκα στο 90+4’ ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 1-0 τον Πανιώνιο στην Τούμπα και μείωσε τη μεταξύ τους διαφορά στους δύο βαθμούς. Με δέκα παίκτες από το 77’ οι «κυανέρυθροι», αποβλήθηκε και ο σκόρερ για τον τρόπο που πανηγύρισε

Ο Πανιώνιος έφτασε δευτερόλεπτα μακριά από ένα σπουδαίο βαθμό στην Τούμπα, ωστόσο το γκολ του Πέλκα στο 90+4’ χάρισε στον ΠΑΟΚ τη νίκη με 1-0 και την ευκαιρία να μειώσει στo -2 τη διαφορά από την 2η θέση.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε καλύτερα το ματς, είχε δύο καλές στιγμές με άστοχες κεφαλιές των Ενρίκε (4’) και Σάκχοφ (6’), ωστόσο στη συνέχεια δεν μπόρεσε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Πανιωνίου. Αντίθετα, οι «κυανέρυθροι», μέσα σε τρία λεπτά (29’ – 32’), «άγγιξαν» ισάριθμες φορές το γκολ.

Στο 29’ ο Γλύκος έδιωξε με το ένα χέρι το απευθείας φάουλ του Μπεν ενώ στο επόμενο λεπτό ο Κόρμπος έπιασε ανενόχλητος την κεφαλιά στην περιοχή, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 32’, ο Σιώπης έβγαλε τον Γεσίλ σε τετ-α-τετ, με τον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ να διώχνει σε κόρνερ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» προσπάθησε να αντιδράσει και μέχρι το ημίχρονο είχε δύο καλές στιγμές με σουτ του Ενρίκε (34’, 41’) τα οποία κατέληξαν λίγο έξω.

Οι γηπεδούχοι «φλέρταραν» με γκολ από τα αποδυτήρια στο δεύτερο μέρος, έχοντας δοκάρι στο 48’ με όμορφο πλασέ του Μπίσεσβαρ. Η ομάδα του Ίβιτς πατούσε καλύτερα και στο 53’ είχε νέα καλή στιγμή με τον Μπίσεσβαρ, ο οποίος δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα ύστερα από γύρισμα του Ενρίκε. Στη συνέχεια ο Πανιώνιος απορρόφησε την πίεση και δεν δέχτηκε άλλη απειλητική φάση, ωστόσο στο 77’ ο Οικονόμου είδε σωστά δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα στον Μυστακίδη.

Ο Ίβιτς έριξε στο ματς τους Πέλκα και Κουλούρη, θέλοντας να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του, ενώ στον αντίποδα, ο Κόρμπος αναγκάστηκε να παίξει σε ρόλο στόπερ προκειμένου να καλύψει το κενό του Οικονόμου. Ο ΠΑΟΚ πίεζε ασφυχτικά στα τελευταία λεπτά, είχε καλή στιγμή στο 89’ με τον Λέοβατς και στο 90’ ο Σάκχοφ σημάδεψε το δοκάρι, το 2ο για τους γηπεδούχους.

Όλα έδειχναν… 0-0, ώσπου στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Μάτος έκανε τη σέντρα, ο Μυστακίδης πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και ο Πέλκας από κοντά με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, λυτρώνοντας την ομάδα του. Μάλιστα ο σκόρερ αποβλήθηκε καθώς μετά τον πανηγυρισμό του γκολ έπιασε τα γεννητικά του όργανα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.