Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκες για Γιουνάιτεντ και Τότεναμ

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκες για Γιουνάιτεντ και Τότεναμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/3/2017 18:46
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με 3-1 την Μίντλεσμπρο και έφτασε τις 600 νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ η Τότεναμ επικράτησε με 2-1 της Σαουθάμπτον και μείωσε ξανά στο -10 τη διαφορά από την Τσέλσι.

Παρά τις απουσίες των Ζλάταν, Πογκμπά και Ερέρα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με 3-1 την Μίντλεσμπρο στο «Ρίβερσάιντ» και ανέβηκε στην 5η θέση και στο -3 από τη Λίβερπουλ, αλλά με ματς λιγότερο.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν την υπεροχή και κατάφεραν να προηγηθούν στο 30ο λεπτό με κεφαλιά του Φελαϊνί. Η Μίντλεσμπρο προσπάθησε να αντιδράσει, όμως στο 62’ ο Λίνγκαρντ με υπέροχο σουτ διπλασίασε το προβάδισμα για τους φιλοξενούμενους.

Στο 77’ ο Γκεστέντ έδωσε ξανά ελπίδες στην «Μπόρο», μειώνοντας σε 2-1, ωστόσο στις καθυστερήσεις ο Βαλντές υπέπεσε σε τραγικό λάθος δίνοντας έτοιμο γκολ στον Βαλέντσια για το τελικό 3-1. Αυτή ήταν η 600η νίκη της Γιουνάιτεντ στην Πρέμιερ Λιγκ, όντας η πρώτη ομάδα που φτάνει σ’ αυτό τον αριθμό.

Από την άλλη, η Τότεναμ κέρδισε με 2-1 την Σαουθάμπτον στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και πέρασε προσωρινά μόνη στην 2η θέση με +3 από την Μάντσεστερ Σίτι και στο -10 από την πρωτοπόρο Τσέλσι.

Παρά την απουσία του τραυματία Κέιν, οι «πετεινοί» πήραν από νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων με γκολ των Έρικσεν (14’) και Άλι (33’ πεν.). Στην επανάληψη, η Σαουθάμπτον ανέβασε την απόδοση της και μείωσε στο 52’ με τον Γουόρντ-Πράουζ, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και η Τοτεναμ έφτασε τις 10 σερί εντός έδρας νίκες, το καλύτερο σερί της μετά τη σεζόν 1921-22!




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.