Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ματσάρα χωρίς νικητή στο «Έτιχαντ»

Πρέμιερ Λιγκ: Ματσάρα χωρίς νικητή στο «Έτιχαντ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/3/2017 20:28
Σ’ ένα εκπληκτικό ματς, Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Έτιχαντ», με τις δύο ομάδες να είχαν μεγάλες ευκαιρίες για ένα δεύτερο τέρμα. Μίλνερ (51’ πεν.) και Αγκουέρο (69’) οι σκόρερ.

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Λίβερπουλ στο «Έτιχαντ». Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, αποτέλεσμα που δεν αφήνει σε καμία περίπτωση ευχαριστούμενους τους γηπεδούχους, αφού βρέθηκαν στο -12 από την πρωτοπόρο Τσέλσι αλλά και στο -2 από την 2η Τότεναμ και όλα αυτά πριν τα εκτός έδρας παιχνίδια με Άρσεναλ και Τσέλσι.

Στον αντίποδα, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση για ακόμα ένα ντέρμπι, όντας στην 4η θέση με -1 από την Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας όμως παιχνίδι περισσότερο. Στα αξιοσημείωτα, πως οι «κόκκινοι» μετράνε 20 βαθμούς σε 10 παιχνίδια με τις ομάδες της πρώτης εξάδας, έναν περισσότερο από όσους έχουν συγκεντρώσει σε ισάριθμα ματς απέναντι στις έξι τελευταίες τις βαθμολογίας!

Στα του αγώνα, η Μάντσεστερ Σίτι πήρε τον έλεγχο από το ξεκίνημα, ωστόσο η πρώτη της αξιόλογη ευκαιρία ήρθε στο 20’. Ο Μινιολέ απέκρουσε αρχικά το διαγώνιο σουτ του Σανέ και εν συνεχεία το πλασέ του Σίλβα από το ύψος του πέναλτι πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Δύο λεπτά μετά, ο Μανέ βγήκε απέναντι από τον Καμπαγιέρο, όμως μπέρδεψε τα πόδια του με τον Οταμέντι και δεν κατάφερε να πλασάρει εύστοχα, χάνοντας τεράστια ευκαιρία για το 0-1.

Η Σίτι γλίτωσε το γκολ και στο 39’ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει αυτή το προβάδισμα, με τον Φερναντίνιο να αστοχεί με προβολή σε κενή εστία έπειτα από γύρισμα του Σίλβα. Ακολούθησαν δύο αποκρούσεις του Καμπαγιέρο σε σουτ των Φιρμίνο (40’) και Λαλάνα (41’), με το 0-0 να μένει ως το ημίχρονο.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για την Λίβερπουλ, αφού στο 49’ ο Τσαν κέρδισε πέναλτι από τον Κλισί, δίνοντας την ευκαιρία στον Μίλνερ να σκοράρει απέναντι στην πρώην ομάδα του. Η Σίτι προσπάθησε να φέρει το σκορ στα ίσια, ωστόσο στο 61’ γλίτωσε το 0-2, με τον Καμπαγιέρο να νικά σε τετ-α-τετ τον Φιρμίνο. Τελικά, οχτώ λεπτά μετά, οι «πολίτες» έφεραν το σκορ στα ίσια με κοντινή προβολή του Αγκουέρο έπειτα από σέντρα του Ντε Μπρούιν.

Το παιχνίδι απέκτησε φρενήρη ρυθμό, με τις δύο ομάδες να πίεζαν για ένα δεύτερο γκολ. Στο 76’ οι παίκτες του Γκουαρδίολα έκρυψαν τη μπάλα, με τον Ντε Μπρούιν να τη στέλνει στο δοκάρι (7ο για τον Βέλγο τη φετινή σεζόν!), ενώ στο 80’ ο Λαλάνα έχασε την ευκαιρία της χρονιάς, κλωτσώντας… αέρα προ κενής εστίας. Στο επόμενο λεπτό, ο Στέρλινγκ τσίμπησε τη μπάλα πάνω από τον Μινιολέ, αλλά αυτή κατέληξε δίπλα από το δοκάρι, ενώ δευτερόλεπτα μετά, ο Φιρμίνο μπήκε στην περιοχή της Σίτι, αλλά το τελείωμα του δεν ήταν καλό.

Στο 87’ το πλασέ του Αγκουέρο μέσα από την περιοχή πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ στις καθυστερήσεις ο Αργεντινός βρέθηκε μόνος του σε θέση βολής, όμως το σουτ που επιχείρησε έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Μινιολέ, στην τελευταία φάση του αγώνα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.