Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δικαιώθηκε ο Ηρακλής, ελπίζει ακόμα για παραμονή!

Δικαιώθηκε ο Ηρακλής, ελπίζει ακόμα για παραμονή!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/6/2017 21:50
Το Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ με ομόφωνη απόφασή δικαίωσε τον Ηρακλή για την υπόθεση του Νίκου Πουρτουλίδη και του επέστρεψε τους τρεις βαθμούς που του είχαν αφαιρεθεί. Για την Super League ο Ηρακλής παραμένει υποβιβασμένος λόγω μη αδειοδότησης, όμως ο «Γηραιός» θα παλέψει ώστε αυτό να μην ισχύσει.

Δικαίωση για τον Ηρακλή! Το Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ με ομόφωνη απόφασή της επταμελούς επιτροπής, δικαίωσε τον «Γηραιό» για την υπόθεση του Νίκου Πουρτουλίδη. Το Δ.Σ της Σούπερ Λιγκ είχε αποφασίσει να του αφαιρεθούν τρεις βαθμοί για χρέος που πληρώθηκε εκπρόθεσμα στον ποδοσφαιριστή, ωστόσο ο σύλλογος δικαιώθηκε στις δικαστικές αίθουσες.

Το ίδιο Δικαστήριο δεν έκανε δεκτή την ένσταση αναρμοδιότητας από τον Λεβαδειακό και επέστρεψε τους τρεις βαθμούς στον σύλλογο. Βέβαια, ως γνωστόν, ο Ηρακλής δεν έχει καταφέρει να εξασφαλίσει αδειοδότηση σε δεύτερο βαθμό και η τύχη τουθ κριθεί οριστικά και πάλι στο Διαιτητικό της ΕΠΟ.

Μάχη για την παραμονή στις δικαστικές αίθουσες


Πως έχουν τα πράγματα: Για την Super League ο Ηρακλής παραμένει υποβιβασμένος λόγω μη αδειοδότησης και όταν η βαθμολογία επικυρωθεί, η λίγκα θα τον τοποθετήσει τελευταίο με αστερίσκο λόγω εκκρεμοδικίας. Οι Θεσσαλονικείς αναμένεται να προσφύγουν εκ νέου στο Διαιτητικό Δικαστήριο της Ομοσπονδίας, υποστηρίζοντας πως δεν μπορεί να τους επιβληθεί η ποινή του υποβιβασμού, αλλά η ποινή του περιορισμού στις μεταγραφές που ίσχυε ως πέρσι.

Οι άνθρωποι του συλλόγου πατάνε στο γεγονός ότι οι νέες ποινές για τους μη αδειοδοτημένους, δεν έχουν περαστεί ούτε στην προκήρυξη του πρωταθλήματος, ούτε στον ΚΑΠ, ούτε στον Κανονισμό Αδειοδότησης, ούτε στο Καταστατικό της ΕΠΟ ή της Super League.

Στο Δικαστήριο αναμένεται να παρέμβει και η ΠΑΕ Λεβαδειακός, που θα υποστηρίξει πως ο Ηρακλής πρέπει να υποβιβαστεί καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση, ώστε η ομάδα της Βοιωτίας να παραμείνει στην κατηγορία. Δεν αποκλείεται βέβαια και η παρέμβαση της ΠΑΕ Άρης, που να υποστηρίζει πως ο Ηρακλής πρέπει μεν να υποβιβαστεί, αλλά την θέση του στην Super League πρέπει να την πάρουν οι «κίτρινοι» ως τρίτοι στην βαθμολογία της Football League.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.