Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωση Βοσνίας: «Συγγνώμη, αλλά προκάλεσε η Εθνική Ελλάδας και ο Μανωλάς»

Ανακοίνωση Βοσνίας: «Συγγνώμη, αλλά προκάλεσε η Εθνική Ελλάδας και ο Μανωλάς»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/6/2017 17:51
Με ανακοίνωση της, η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Βοσνίας ζήτησε συγγνώμη για τα όσα συνέβησαν μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα με την Ελλάδα στην Ζένιτσα, ωστόσο κατηγορεί την Εθνική για «άγριο» παιχνίδι και τον Μανωλά για «πρόκληση προς τους φιλάθλους».

Ανακοίνωση με αιχμές εξέδωσε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Βοσνίας για τα όσα έγιναν μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα στη Ζένιτσα ανάμεσα σε Ελλάδα και Βοσνία.

Η βοσνιακή Ομοσπονδία απολογήθηκε για τον τραυματισμό του Γιαννιώτα, ωστόσο αναφέρει πως όσα έγιναν «ήταν απλά μία συνέχιση των όσων άρχισαν στην Αθήνα τον περασμένο Νοέμβριο» και επιρρίπτει ευθύνες και στον Κώστα Μανωλά, κάνοντας λόγο για «πρόκληση προς τους φιλάθλους».

Παράλληλα κατηγορεί τους Έλληνες διεθνείς για «άγριο παιχνίδι», αφήνοντας αιχμές και στην διαιτησία του Ιταλού Ριτσόλι, για το λόγο ότι άφησε ατιμώρητους τους ποδοσφαιριστές της «γαλανόλευκης». Τέλος έδωσε συγχαρητήρια (!) στους «πιστούς φιλάθλους» της και δεν κάνει καμία αναφορά στα επεισόδια που σημειώθηκαν στις εξέδρες!

Να σημειωθεί πως όσα έγιναν μετά το παιχνίδι γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα και η Βοσνία κινδυνεύει πλέον με βαριά «καμπάνα» από την UEFA.

Η ανακοίνωση της βοσνιακής Ομοσπονδίας:


«Μετά από μία νύχτα ύπνου και την ολοκλήρωση του μωσαϊκού του χθεσινού αγώνα της Εθνικής Βοσνίας με την Ελλάδα, θα θέλαμε να ρίξουμε δημόσια φως σε όσα έγιναν στο ''Μπίλινο Πόλιε''.

Πρώτα απ' όλα, εκφράζουμε τη λύπη μας και απολογούμαστε στην ελληνική ομοσπονδία για το συμβάν που έλαβε χώρα μετά τον αγώνα, με την επίθεση σε Έλληνα παίκτη. Η ομοσπονδία καταδικάζει κάθε μορφή βίας, απ' όποιον και αν προέρχεται. Η συμπεριφορά του βοηθού προπονητή Στεφάν Ζιλί θα αναλυθεί και στη συνέχεια οι αρμόδιες αρχές θα πάρουν τις κατάλληλες αποφάσεις.Παρ' όλα αυτά, θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα γεγονότα ήταν ο επίλογος σε όσα είχαν γίνει στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το γνωστό στυλ παιχνιδιού της Ελλάδας, πιο πολύ σκληρό παρά επιθετικό, είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο παικτών μας, που υποχρεώθηκαν να φύγουν από τον αγωνιστικό χώρο πριν από τη λήξη. Ο Σέναντ Λούλιτς υπέστη κάταγμα ζυγωματικού και θα υποβληθεί σε επέμβαση, ο Τόνι Σούνιτς χτύπησε στο κεφάλι, ευτυχώς χωρίς σοβαρές συνέπειες. Δυστυχώς, μετά από ένα σκληρό φάουλ στο 15ο λεπτό ο Λούλιτς δέχτηκε δυνατή αγκωνιά στο πρόσωπο και ο αντίπαλος παίκτης δεν δέχτηκε καν κίτρινη κάρτα. Το ίδιο συνέβη και με το φάουλ στον Σούνιτς.

Όλα κλιμακώθηκαν από την πρόκληση του Μανωλά προς τους φιλάθλους μας, ως συνέχεια μίας ιστορίας που ξεκίνησε τον Νοέμβριο στην Αθήνα, όταν συναντήσαμε μία σειρά από προβλήματα στις εξέδρες και τον αγωνιστικό χώρο. Δυστυχώς στο τέλος του αγώνα οι παίκτες μας και το τεχνικό τιμ ανταπέδωσαν τις προκλήσεις με βιαστικό και οργισμένο τρόπο.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πιστούς οπαδούς μας που στήριξαν την ομάδα και τους χορηγούς μας που προμήθευσαν με δωρεάν σάντουιτς και νερό τους φιλάθλους, καθώς και τους παίκτες μας που επένδυσαν όλη τους την ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο. Από αυτό το παιχνίδι θα πάρουμε μαθήματα και θα ξαναμπούμε στο μονοπάτι που οδηγεί στο Μουντιάλ της Ρωσίας, πιο συμπαγείς και δυνατοί. Ο δρόμος θα έχει σκαμπανεβάσματα, αλλά όσο υπάρχουν πιθανότητες δεν θα τα παρατήσουμε
».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.