Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπεργκ: «Περήφανος που υπήρξα μέλος του Παναθηναϊκού»

Μπεργκ: «Περήφανος που υπήρξα μέλος του Παναθηναϊκού»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/6/2017 17:01
Ο Μάρκους Μπεργκ με προσωπικό του μήνυμα ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε τα τέσσερα χρόνια της παρουσίας του στον Παναθηναϊκό ενώ δήλωσε περήφανος που αποτέλεσε μέλος του συλλόγου.

Ύστερα από τέσσερα χρόνια, ο Μάρκους Μπέργκ αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο στην Αλ Αΐν. Ο Σουηδός επιθετικός, με μήνυμα του, ευχαρίστησε τους φίλους του Παναθηναϊκού και τόνισε πως θα παραμείνει οπαδός του «τριφυλλιού».

Από την πλευρά της, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει στην ανακοίνωση της ότι ο Μπέργκ αποσκοπούσε να αποκομίσει ένα μεγάλο οικονομικό όφελος στο φινάλε της καριέρας του, ωστόσο κάλεσε τον παίκτη να επιστρέψει στον σύλλογο για να κρεμάσει τα παπούτσια του με τη φανέλα του «τριφυλλιού».

Το μήνυμα του Μπέργκ:


«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανακοινώνω ότι από ‘δω και πέρα είμαι παίκτης της Αλ Αΐν. Ανυπομονώ για τη νέα μου πρόκληση και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχω τους προσωπικούς μου στόχους και αυτούς της ομάδας. Θέλω να αδράξω την ευκαιρία να πω ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ σε όλους εσάς τους φίλους του Παναθηναϊκού που με υποστηρίξατε από την αρχή μέχρι τις τελευταίες μέρες σε αυτόν τον φανταστικό σύλλογο.

Είμαι πολύ περήφανος και χαρούμενος που ήμουν μέλος του Παναθηναϊκού για τέσσερα χρόνια. Υπήρξαν πολλά πάνω και κάτω, αλλά θα κοιτάζω πάντα πίσω μου με περηφάνια και ευτυχία και θα θυμάμαι τη σκληρή δουλειά και προσπάθεια που έκανα κάθε μέρα για να βελτιώσω τον εαυτό μου και την ομάδα. Υπήρξαν πολλά δάκρυα τις τελευταίες μέρες, δάκρυα χαρά για την αγάπη, την ευγένεια και τον σεβασμό που πήρα εγώ και η οικογένειά μου από όλους εσάς τους φανταστικούς ανθρώπους στον Παναθηναϊκό, την Αθήνα, την Ελλάδα.

Και τέλος… Στους συμπαίκτες και συνεργάτες, τους ανθρώπους που δούλεψα μαζί τους κάθε μέρα και περάσαμε τόσα μαζί. Τους ανθρώπους που θα έχω στη ζωή μου για πάντα. Ήταν τιμή μου που δούλεψα μαζί σας και θα μου λείψετε πολύ. Σας εύχομαι τα καλύτερα και θα παρακολουθώ τα παιχνίδια σας ως οπαδός. Σήμερα ένα νέο συναρπαστικό κεφάλαιο ξεκινά για μένα και την οικογένεια μου
».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:


«Δυστυχώς ο Μάρκους Μπεργκ επέλεξε να φύγει από τον Παναθηναϊκό γιατί έκρινε ότι στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο, κοντά στο τέλος της καριέρας του, ήθελε να αποκομίσει ένα μεγάλο οικονομικό όφελος.

Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων υπήρξαν κάποιες παρεξηγήσεις. Τις ξεχνάμε, καθώς ο Μάρκους έχει προσφέρει πολλά στον Παναθηναϊκό. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο βήμα που επέλεξε να κάνει και τον περιμένουμε εφόσον ο ίδιος το επιθυμεί για να κλείσει την καριέρα του στο Σύλλογό μας
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.