Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στον… αέρα η μεταγραφή του Μανωλά στη Ζενίτ

Στον… αέρα η μεταγραφή του Μανωλά στη Ζενίτ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/6/2017 19:08
Στον… αέρα βρίσκεται η μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στη Ζενίτ, καθώς ο Έλληνας αμυντικός αρνήθηκε να πληρωθεί σε ρούβλια. Σενάρια για μεγάλη πρόταση από ευρωπαϊκή ομάδα.

Η Ζενίτ είχε έρθει σε οριστική συμφωνία με την Ρόμα για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά, ωστόσο το deal βρίσκεται στον… αέρα. Όπως αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα, ο Έλληνας στόπερ δεν πήγε στο ραντεβού για τις ιατρικές εξετάσεις, καθώς ζήτησε να πληρώνεται σε ευρώ και όχι σε ρούβλια, φοβούμενος μια πιθανή υποτίμηση του ρωσικού εθνικού νομίσματος.

Η αρχική αντίδραση της Ζενίτ ήταν αρνητική, κάτι που σύμφωνα με το Sky Italia ενόχλησε τον 26χρονο. Όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, η συγκεκριμένη εξέλιξη θα αναγκάσει τον Μανωλά να το ξανασκεφτεί για το αν θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Αγίας Πετρούπολης, ενώ κάποιες πληροφορίες κάνουν λόγο για οριστικό «ναυάγιο», κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως.

Την ίδια ώρα, ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν πως μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα (φημολογείται ότι είναι η Τσέλσι) μπήκε σφήνα και έκανε μεγάλη πρόταση, με ακόμα πιο υψηλές απολαβές στον 26χρονο αμυντικό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.