Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκρ. Τσάμπιονς Λιγκ: Με Παρτίζαν ο Ολυμπιακός

Προκρ. Τσάμπιονς Λιγκ: Με Παρτίζαν ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/7/2017 23:44
Η Παρτίζαν είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον 3ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι πρωταθλητές Σερβίας έμειναν στο 0-0 με την Μπουντούτσνοστ στο Μαυροβούνιο, ωστόσο έχοντας… προίκα το 2-0 του πρώτου αγώνα, πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Όπως αναμενόταν, ο Ολυμπιακός θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Παρτίζαν για να προκριθεί στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι πρωταθλητές Σερβίας έμειναν στο 0-0 στην έδρα της Μπουντούτσνοστ, υπερασπίστηκαν το 2-0 του πρώτου αγώνα και θα είναι αυτοί που θα αντιμετωπίσουν τους «ερυθρόλευκους» στον 3ο προκριματικό γύρο.

Η Μπουντούτσνοστ είχε την κατοχή και προσπαθούσε να διασπάσει την άμυνα της Παρτίζαν, έχοντας σημαντική στιγμή στο 15ο λεπτό με σουτ του Μίρκοβιτς, το οποίο έδιωξε με το ένα χέρι ο πορτιέρο των Σέρβων.

Η μεγάλη ευκαιρία των Μαυροβούνιων ήρθε στο 35’, με τον Βλαϊσάβλιεβιτς να σημαδεύει το δοκάρι. Η Παρτίζαν ανέβασε την απόδοση της στο τελευταίο δεκάλεπτο και στο 42’ είχε δοκάρι με κεφαλιά του Οστόϊτς για να «κλειδώσει» την πρόκριση.

Η ευκαιρία των Σέρβων στο φινάλε του πρώτου μέρους είχε ως αποτέλεσμα η Μπουντούτσνοστ να μπει πιο προσεκτικά στο δεύτερο μέρος. Το παιχνίδι ήταν αρκετά σκληρό και ουσιαστικές φάσεις δεν υπήρξαν μέχρι το τελευταίο τέταρτο. Οι Μαυροβούνιοι τα έπαιξαν όλα για όλα και στο 78’ «άγγιξαν» το 1-0, με τον Μίτροβιτς να αστοχεί με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση. Ακολούθησαν

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, ξεχωρίζει η πρόκριση της Βάρνταρ απέναντι στην Μάλμε. Η ομάδα από την ΠΓΔΜ κέρδισε με ανατροπή (3-1) τους Σουηδούς στη Στρούμιτσα και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα, άφησε εκτός συνέχειας τους πρωταθλητές Σουηδίας.

Η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ πέρασε με 3-1 από την έδρα της Αλασκέρτ και «σφράγισε» το εισιτήριο για την επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσει την Σλάβια Πράγας. Η Αστάνα έμεινε στο 1-1 με την Σπάρτακς Γιούρμαλα και πήρε την πρόκριση με συνολικό σκορ 2-1, ενώ η Ριέκα διέλυσε με 5-1 την Νιου Σεντς στην Ουαλία.

Άνετη πρόκριση και για την Χάφναρφιόρντουρ, η οποία πήρε «διπλό» (2-0) στην έδρα της Βίκινγκουρ. Τέλος, η Καραμπάκ πέρασε με 1-0 από την έδρα της Σαμτρέντια και πήρε την πρόκριση με συνολικό σκορ 6-0.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.