Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μια «ανάσα» από Τσέλσι ο Μοράτα

Μια «ανάσα» από Τσέλσι ο Μοράτα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/7/2017 19:58
Σε συμφωνία με την Ρεάλ για την απόκτηση του Άλβαρο Μοράτα ήρθε η Τσέλσι σύμφωνα με αγγλικά και ισπανικά δημοσιεύματα. Στα 80 εκατ. ευρώ το ποσό της μεταγραφής.

Έτοιμη να ολοκληρώσει την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της είναι η Τσέλσι. Όπως αναφέρουν «Sky Sports» και «Marca», οι «μπλε» τα βρήκαν με την Ρεάλ Μαδρίτης στα 80 εκατ. ευρώ, ενώ ο 24χρονος επιθετικός έχει συμφωνήσει με τους Λονδρέζους για συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας.

Την είδηση επιβεβαιώνουν η αγγλική «Telegraph» και ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο και όλα δείχνουν ότι η ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι θέμα χρόνου. Μάλιστα μένει να φανεί εάν ο Ισπανός επιθετικός θα ενσωματωθεί στην αποστολή της Τσέλσι που βρίσκεται στην Ασία, με τον ίδιο να είναι στο Λος Άντζελες για προετοιμασία με τη «βασίλισσα».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Άλβαρο Μοράτα ήταν ο πρώτος στόχος τα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το φετινό καλοκαίρι, ωστόσο εντέλει οι «κόκκινοι διάβολοι» απέκτησαν τον Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος αποτελούσε η βασική επιθυμία των «μπλε» για τον αντικαταστάτη του Ντιέγκο Κόστα.

Την περασμένη σεζόν ο Μοράτα σημείωσε 20 γκολ και 6 ασίστ σε 43 παιχνίδια πρωταθλήματος με την Ρεάλ παρότι δεν βρίσκονταν στα βασικά πλάνα του Ζινεντίν Ζιντάν. Να σημειωθεί πως σύμφωνα με το «Sky Sports», η Τσέλσι αναμένεται να κινηθεί για ακόμα έναν επιθετικό, ο οποίος θα έχει λιγότερο χρόνο συμμετοχής.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.