Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Καμπανάκι» για Ολυμπιακό ενόψει Παρτίζαν

«Καμπανάκι» για Ολυμπιακό ενόψει Παρτίζαν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/7/2017 23:00
Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης», προβληματίζοντας με την εμφάνιση του ενόψει Παρτίζαν. Μανιάς (29’) και Καρσελά (55’) τα γκολ.

Στο τελευταίο του παιχνίδι πριν το πρώτο επίσημο ματς κόντρα στην Παρτίζαν, ο Ολυμπιακός έμεινε στο 1-1 με τον ανέτοιμο Αστέρα Τρίπολης, δείχνοντας πως έχει πρόβλημα στο εύκολο γκολ, ενώ έδειξε αδυναμίες και ανασταλτικά.

Ο Μπεσνίκ Χάσι παρέταξε και πάλι τον Ολυμπιακό με σύστημα 4-2-3-1, όπως είχε κάνει και στα φιλικά του Βελγίου. Στο τέρμα ο Καπίνος, τετράδα στην άμυνα οι Ελαμπντελαουί, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης και στα κεντρικά χαφ οι Ρομαό, Οφόε. Στα «φτερά» οι Πάρντο και Μάριν, ενώ ο Φορτούνης έπαιζε πίσω από τον Εμενίκε. Η ενδεκάδα του Αστέρα από την άλλη: Αθανασιάδης, Ίγκορ, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Κουμαντέι, Ιγκλέσιας, Στανισάβλιεβιτς, Μαντίντα, Καλτσάς, Μάσα και Μανιάς.

Ο Ολυμπιακός είχε την απόλυτη υπεροχή από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, ωστόσο δυσκολεύονταν να απειλήσει με αξιώσεις. Στο 2’ το τελείωμα του Πάρντο από θέση βολής ήταν απογοητευτικό, ενώ στο 9’ ο Μάριν «χόρεψε» την αντίπαλη άμυνα και έδωσε στον Κούτρη, αυτός έβγαλε στον Εμενίκε, όμως η κεφαλιά του Νιγηριανού μέσα στην περιοχή ήταν αδύναμη.

Η επόμενη φάση για τους «ερυθρόλευκους» ήρθε στο 25’, με τον Φορτούνη να γυρίζει για τον Οφόε, όμως ο Βέλγος δεν κατάφερε να νικήσει τον Αθανασιάδη από το ύψος του πέναλτι. Τέσσερα λεπτά μετά (29’) ο Αστέρας πήρε το προβάδισμα στη μοναδική ευκαιρία που του παρουσιάστηκε. Ο Καλτσάς έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Σισέ δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας και αυτή έφτασε στον Μανιά, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αργοπορημένη έξοδο του Καπίνο και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Αστέρας έκλεινε σωστά όλους τους χώρους και δεν επέτρεπε στον Ολυμπιακό να τροφοδοτήσει τον Εμενίκε. Η μοναδική φάση των Πειραιωτών μετά το γκολ ήρθε στο 35’, με τον Πάρντο να αποφεύγει τον προσωπικό του αντίπαλο και τον Αθανασιάδη να απομακρύνει το σουτ του Κολομβιανού στην κλειστή του γωνία.

Στην ανάπαυλα ο Χάσι έριξε στο ματς τους Νικολάου, Μαρτίνς, Καρσελά και Ανσαριφάρντ αντί των Σισέ, Βούκοβιτς, Πάρντο και Εμενίκε, ενώ στον αντίποδα, ο Βεργέτης άλλαξε σχεδόν όλη την εντεκάδα του.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να ισοφαρίσει στο 55’, όταν μετά την λανθασμένη απομάκρυνση από την άμυνα του Αστέρα, ο Καρσελά επιχείρησε πλασέ στην κίνηση και δεν αστόχησε, «γράφοντας» το 1-1. Ακολούθησαν νέες αλλαγές για τους Αρκάδες, που έδιναν το πρώτο τους φιλικό, ενώ στον αντίποδα, οι Σεμπά, Σιώπης και Φιγκέιρας πέρασαν στη θέση των Μάριν, Οφόε και Ομάρ, με τον τελευταίο να αισθάνεται ενοχλήσεις.

Με εξαίρεση ένα φαλτσαριστό σουτ του Καρσελά (87’), το οποίο πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να δημιουργήσει άλλη αξιόλογη ευκαιρία, με το 1-1 να μένει φυσιολογικά ως το φινάλε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.