Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκοτσαρένκο: «Ισορροπημένη ομάδα η ΑΕΚ, να γυρίσουμε με θετικό αποτέλεσμα στη Μόσχα»

Γκοτσαρένκο: «Ισορροπημένη ομάδα η ΑΕΚ, να γυρίσουμε με θετικό αποτέλεσμα στη Μόσχα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/7/2017 20:58
Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ, Βίκτωρ Γκοτσαρένκο, χαρακτήρισε ισορροπημένο τον τρόπο παιχνιδιού της ΑΕΚ και τόνισε πως έχει παρακολουθήσει όλα τα περυσινά ματς πρωταθλήματος της Ένωσης καθώς και τα φετινά φιλικά.

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Τρίτη (25/7) την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ, θέλοντας να αποκτήσει προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στην Ρωσία για τον 3ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο τεχνικός της ρωσικής ομάδας, Βίκτωρ Γκοτσαρένκο στάθηκε στο γεγονός ότι η «Ένωση» πήρε την πρόκριση για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ παρότι δεν είχε προνομιούχο θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ενώ μίλησε και για την πρόσφατη ήττα της ΤΣΣΚΑ στο ρωσικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λευκορώσου τεχνικού:


«Κάθε ματς είναι μια ξεχωριστή ιστορία. Δεν θα ήθελα να κάνω προγνωστικά. Θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, για να γυρίσουμε στην Μόσχα με καλή ψυχολογία. Είναι δυο διαφορετικές διοργανώσεις και δεν θα ήθελα να τις συνδέσω. Άλλο το πρωτάθλημα, άλλο η Ευρώπη. Το παιχνίδι πρέπει να είναι ισορροπημένο. Στα δυο τελευταία μας, πάμε καλά στην επίθεση, αλλά έχουμε προβλήματα στην άμυνα. Το κλειδί, είναι να βρούμε την ισορροπία. Αλλά η ομάδα έχει εμπειρία, για να πετύχει αυτόν στόχο».

Τι παιχνίδι περιμένετε από την ΑΕΚ;

«Η ΑΕΚ παίζει πολύ ισορροπημένα. Το είδαμε και στα πλέι-οφ του περυσινού πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ δεν κέρδισε καλή θέση στην κανονική περίοδο, αλλά τελικά βγήκε δεύτερη. Και στα τελευταία ματς, έπαιξε επιθετικά, με την στήριξη των φιλάθλων της. Ήταν ισορροπημένα ματς και η ΑΕΚ έκανε και φάσεις στην επίθεση. Έχουμε δει όλα τα παιχνίδια. Τα περσινά στο πρωτάθλημα και τα φιλικά. Οι παίκτες έρχονται και φεύγουν, αλλά η δομή της ομάδας παραμένει. Τα φιλικά διαφέρουν από τα επίσημα ματς. Και περιμένουμε ένα παρόμοιο παιχνίδι, μ’ αυτό που είδαμε στο ματς με την Γάνδη».

Θα κάνετε αλλαγές στην ενδεκάδα;

«Έχουμε μια σταθερή ενδεκάδα. Και τα τελευταία χρόνια, είμαστε από την πιο σταθερή ομάδα στην Ευρώπη. Μπορεί βέβαια, να υπάρξουν και αλλαγές, επειδή έχουμε βαρύ πρόγραμμα».

Σας έχει βοηθήσει το γεγονός πως κάποιους από τους παίκτες της ΑΕΚ τους ξέρετε από το ρωσικό πρωτάθλημα;

«Δεν έχει μεγάλη σημασία αυτό. Δεν θα βοηθηθούμε απ’ αυτό».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.