Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πικέ: «Είναι η πρώτη φορά που νιώθω ότι είναι καλύτεροι από εμάς»

Πικέ: «Είναι η πρώτη φορά που νιώθω ότι είναι καλύτεροι από εμάς»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/8/2017 04:48
Την ανωτερότητα της Ρεάλ παραδέχτηκε ο Ζεράρ Πικέ, τονίζοντας πως στα εννέα χρόνια που βρίσκεται στον Μπαρτσελόνα, ποτέ δεν ένιωσε κατώτερος των Μαδριλένων.

Η Ρεάλ κυριάρχησε και στα δύο «κλάσικο» με τη Μπαρτσελόνα, κατακτώντας το Σούπερ Καπ με συνολικό σκορ 5-1. Ο Ζεράρ Πικέ, με δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, δεν είχε παρά να παραδεχτεί την ανωτερότητα της «βασίλισσας»:

«Δεν περνάμε την καλύτερη περίοδο στον σύλλογο. Πρέπει να ζήσουμε με αυτή την ήττα και να αποδεχτούμε ότι η Ρεάλ ήταν καλύτερη από εμάς. Η σεζόν είναι αρκετά μεγάλη και υπάρχει χρόνος για βελτίωση. Όπως και να έχει, σ’ αυτά τα εννέα χρόνια που είμαι εδώ, είναι η πρώτη φορά που νιώθω ότι είμαστε κατώτεροι τους. Όχι, δεν ήταν η χειρότερη νύχτα μου. Η χειρότερη ήταν με την εθνική Ισπανίας εναντίον της Ολλανδίας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πικέ.

Να σημειωθεί πως ο Ισπανός αποχώρησε με τραυματισμό, ενώ πρόβλημα αποκόμισε και ο Λουίς Σουάρες. Ο Ουρουγουανός τραυματίστηκε στο γόνατο και η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε πως την Πέμπτη (17/8) θα υπάρξουν νεότερα για τη σοβαρότητά του προβλήματος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.