Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νοκ-άουτ για Εσθονία και Βέλγιο Τοροσίδης και Κουρμπέλης

Νοκ-άουτ για Εσθονία και Βέλγιο Τοροσίδης και Κουρμπέλης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/8/2017 21:56
Βασίλης Τοροσίδης και Δημήτρης Κουρμπέλης τέθηκαν νοκ-άουτ για τις εντός έδρας αναμετρήσεις της Εθνικής Ελλάδας με τις αντίστοιχες των Εσθονίας και Βελγίου. Πρόβλημα και ο Καπίνο.

Ο Μίκαελ Σκίμπε δεν μπορεί να υπολογίζει στους Βασίλη Τοροσίδη και Δημήτρη Κουρμπέλη για τα κρίσιμα παιχνίδια της Εθνικής με Εσθονία και Βέλγιο, αφού οι δύο άσοι τραυματίστηκαν στους τελευταίους αγώνες των ομάδων τους.

Ο Γερμανός τεχνικός αναφέρθηκε στα προβλήματα της «γαλανόλευκης», τονίζοντας πως η θέση του δεξιού μπακ θα καλυφθεί εκ των έσω:

«Η ομάδα έχει υψηλό κίνητρο. Κοιτάζουμε μόνο την Εσθονία, έχουμε πολλά προβλήματα, αλλά έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στα παιδιά που έχουμε. Το κενό σε δεξί αμυντικό άκρο κι επίθεση θα καλυφθεί εκ των έσω. Δεν σκεφτόμαστε ακόμη το ματς το Βέλγιο», ανέφερε σχετικά.

Πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Στέφανος Καπίνο, γι' αυτό και κλήθηκε στην Εθνική ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού, Δημήτρης Κυριακίδης.

Υπενθυμίζεται πως για το ματς με την Εσθονία δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Σωκράτης Παπασταθόπουλος, αλλά και ο Κώστας Μήτρογλου, που κάνει αγώνα δρόμου για το ματς με το Βέλγιο.

Η αποστολή της Εθνικής: Καρνέζης, Καπίνο, Ανέστης, Κυριακίδης, Μανωλάς, Κ. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Ρέτσος, Σιώπης, Τζαβέλλας, Σταφυλίδης, Λυκογιάννης, Μανιάτης, Σάμαρης, Ζέκα, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Μάνταλος, Γιαννιώτας, Φορτούνης, Μπουχαλάκης, Μπακασέτας, Δώνης, Μήτρογλου, Βέλλιος, Διαμαντάκος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.