Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Άνετες προκρίσεις για Τσέλσι και Γιουνάιτεντ, με Σανέ η Σίτι (videos)

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Άνετες προκρίσεις για Τσέλσι και Γιουνάιτεντ, με Σανέ η Σίτι (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/9/2017 23:57
Η Τσέλσι διέλυσε με 5-1 την Νότιγχαμ Φόρεστ και προκρίθηκε στους «16» του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Άνετη πρόκριση και για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-1 την Μπέρτον), πέρασαν Μάντσεστερ Σίτι (2-1 την Γουέστ Μπρομ) και Άρσεναλ (1-0 την Ντόνκαστερ).

Σε περίπατο μετέτρεψε η Τσέλσι το εντός έδρας παιχνίδι με την Νότιγχαμ Φόρεστ για το Λιγκ Καπ Αγγλίας. Οι πρωταθλητές Αγγλίας πήραν εμφατική νίκη με 5-1 στο Λονδίνο και «σφράγισαν» το εισιτήριο για τους «16» του θεσμού.

Ο Αντόνιο Κόντε ξεκούρασε τα περισσότερα από τα βασικά του στελέχη, ωστόσο είδε τους αναπληρωματικούς του να κάνουν σπουδαία δουλειά. Ο Μπατσουαγί ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της βραδιάς σημειώνοντας χατ-τρικ (18’, 52’, 85’), ενώ Κένεντι (12’) και Μουσόντα (39’) έβαλαν και αυτοί τον όνομα τους στον πίνακα των σκόρερ με δύο όμορφα τέρματα.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ, που είχε βασικό τον Ανδρέα Μπουχαλάκη, πέτυχε το γκολ της τιμής με τον Νταρίκβα, δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα.

Άνετα η Γιουνάιτεντ, με Σανέ η Σίτι


Λιγκ Καπ Αγγλίας: Άνετες προκρίσεις για Τσέλσι και Γιουνάιτεντ, με Σανέ η Σίτι (videos)
Με τρία γκολ στο πρώτο μέρος, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε άνετη εντός έδρας νίκη με 4-1 απέναντι στην Μπέρτον, «σφραγίζοντας» το εισιτήριο για τους «16» του θεσμού.

Οι κάτοχοι του τίτλου «καθάρισαν» από νωρίς την υπόθεση νίκη με δύο γκολ του Ράσφορντ (9’, 17’), ενώ Λίνγκαρντ (36’) και Μαρσιάλ (61’) ανέβασαν ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Νάιτζελ Κλαφ ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής στο 90+1’ με τον Ντάιερ.

Από την άλλη, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 2-1 της Γουέστ Μπρομ στο «Χόθρονς» και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Ο Σανέ με δύο γκολ (3΄, 77’) χάρισε τη νίκη στους «πολίτες», με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν προσωρινά με τον Γιάκομπ (72’). Στις καθυστερήσεις ο Ρόμπσον-Κάνου έχασε τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι παρότι βρέθηκε μόνος του στο ύψος της μικρής περιοχής.

Η Άρσεναλ με γκολ του Γουόλκοτ (25’) κέρδισε με 1-0 την Ντόνκαστερ στο «Έμιρειτς», όπου σημειώθηκε αρνητικό ρεκόρ προσέλευσης (44.064). Τέλος, η Έβερτον κέρδισε με 3-0 την Σάντερλαντ στο «Γκούντισον Παρκ», με τον Κάλβετ-Λιούιν να πετυχαίνει τα δύο από τα τρία τέρματα της ομάδας του.








Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.