Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χριστοδουλόπουλος: «Ποδοσφαιρικό έπος, για να βγει σε dvd και να μοιράζεται»

Χριστοδουλόπουλος: «Ποδοσφαιρικό έπος, για να βγει σε dvd και να μοιράζεται»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/9/2017 00:04
Για ποδοσφαιρικό έπος που θα πρέπει να βγει σε dvd και να μοιράζεται, χαρακτήρισε την νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού με 3-2 ο πρωταγωνιστής της βραδιάς, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για τη νίκη: «Πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Ένα ποδοσφαιρικό έπος για την ΑΕΚ το σημερινό. Μας δίνει πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση. Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι της 20ετίας, δεν γίνεται να γίνει ανατροπή σε 30 λεπτά σε αυτό τον ρυθμό. Είχα πει πέρσι ότι δεν είχα δει καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό στο πρώτο ημίχρονο όταν χάσαμε 2-3. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει ομάδα που να έχει κάνει την εμφάνιση της ΑΕΚ στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Σεμνά και ταπεινά την Πέμπτη και την Κυριακή, είναι όλα τα ματς σημαντικά για εμάς. Το αφήνουμε πίσω».

Για την εικόνα του παιχνιδιού: «Το ματς το θέλαμε πολύ. Ήταν κρίμα που δεν σκοράραμε στο πρώτο 10λεπτο, είχαμε 6-7 τελικές ήταν κρίμα που δεν βάλαμε γκολ. Από εκεί και πέρα αν δέχεσαι γκολ στην πρώτη φάση σου κόβονται τα πόδια. Έχουμε τον ενθουσιασμό φέτος και γι' αυτό το πιστεύαμε από την πρώτη στιγμή ό,τι θα γυρίσει, όπως και στο 2-0. Το πιστεύαμε. Είπαμε θα τα δώσουμε όλα κι αν δεν κερδίσουμε, τουλάχιστον να μη χάσουμε. Παρ' όλα αυτά η ψυχή που δώσαμε και η ποιότητα μας έδωσε τη νίκη στο τέλος της βραδιάς. Αυτή η νίκη είναι για να βγει σε dvd και να μοιράζεται».

Για την μπάλα και το δεύτερο του τέρμα: «Οι παίκτες έχουν ανακαλύψει τα χτυπήματα που στέλνουν την μπάλα έτσι. Είναι συγκεκριμένο χτύπημα, αν σου βγει δεν υπάρχει ελπίδα για τον τερματοφύλακα. Ίσως είναι λάθος δικό μου που δεν το είχα δουλέψει πολύ και δεν χτύπαγα πολλά φάουλ. Έχουμε αρχίσει να βάζουμε πολλά γκολ με στημένα. Είναι με τακτική και το πρώτο γκολ στην Ριέκα».Για το πρώτο του τέρμα: «Προσπαθώ να την κατεβάσω με το φάλτσο, ώστε να γυρίσει η μπάλα και να πάει στο απέναντι δοκάρι. Δεν το έπιασα στο 100% αλλά καμιά φορά αν πάει προς την εστία, μπορεί να μπει».

Για το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού από πλάγιο άουτ: «Είναι δύσκολο για μια ομάδα που επιτίθεται να βρει χώρο στο πλάγιο άουτ. Κάναμε λάθος εκεί και το εκμεταλλεύτηκε ο Ολυμπιακός».

Για τα όσα έγιναν και ήρθε η διακοπή και για το τι είπαν στα αποδυτήρια: «Όποιος θέλει ας έρθει να δει ποδόσφαιρο. Οι ελληνικές ομάδες έχουν ποιότητα, φτάνει να χαϊδεύουμε τα αυτιά. Ήταν σαν τάιμ άουτ για εμάς. Είδαμε τα θετικά ότι ξεκουραζόμαστε, είπαμε ό,τι έχουμε 20-25 λεπτά και το ματς γυρνάει. Κι αν δεν γυρνάει δεν χάνουμε. Σήμερα είχα πει πως θα μπορούσα να υπογράψω για ένα «Χ» αρκεί να κερδίσω στην Τρίπολη και στην Ξάνθη».

Για το συμβόλαιό του: «Υπάρχει μια οψιόν για +1. Αν η ΑΕΚ θέλει, το θέμα το δικό μου θα τελειώσει μέσα σε 10 δευτερόλεπτα».

Για τα όσα είπε στο Χιμένεθ όταν τον φώναξε να του μιλήσει: «Ήθελε να μου μιλήσει και δεν ήθελα να χάσω την συγκέντρωσή μου, του είπα άστα όλα αυτά θα πάει το πράγμα από μόνο του».
Για το αν είχε κάποιο μήνυμα από τον Σκίμπε: «Όχι, ο Γιώργος Καραγκούνης μου έστειλε μήνυμα στην διακοπή και έλεγε “θα το γυρίσετε”».

Για την Εθνική: «Απολαμβάνω αυτές τις στιγμές όσο τίποτα άλλο και να το παίξω για την χώρα μου θα είναι μεγάλη χαρά. Δεν είναι όλα μέλι γάλα, σίγουρα έχω αδικηθεί, αλλά υπάρχουν κι αυτά στο ποδόσφαιρο».

Για το αν αυτή η νίκη μπορεί να επηρεάσει την ομάδα ενόψει Αούστρια: «Μπορεί και να γίνει, από αύριο θα τα δούμε όλα. Μια μεγάλη νίκη σήμερα, έχουμε την Αούστρια που πρέπει να τα δώσουμε όλα για τη νίκη, την Κυριακή ακολουθεί ένα άλλο σημαντικό παιχνίδι. Έχουμε μπει σε έναν Γολγοθά κι όποιος μπορεί να βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτος».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.