Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρίμερα Ντιβιζιόν: «Όρθια» στο «Μεστάγια» η Μπαρτσελόνα

Πρίμερα Ντιβιζιόν: «Όρθια» στο «Μεστάγια» η Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/11/2017 23:45
Η Μπαρτσελόνα βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Βαλένθια, είδε τον διαιτητή να της ακυρώνει καθαρό γκολ, όμως μια μαγική μπαλιά του Μέσι και το ιδανικό τελείωμα του Άλμπα (82’) επέτρεψαν στους Καταλανούς να φύγουν με το βαθμό (1-1) από το «Μεστάγια» και να διατηρήσουν το αήττητο.

Δεν είχε νικητή το ντέρμπι των δύο πρωτοπόρων της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Βαλένθια και Μπαρτσελόνα αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Μεστάγια» και αμφότερες παρέμειναν αήττητες στο πρωτάθλημα. Οι Καταλανοί, που δικαιούται να φωνάζουν για ακυρωθέν γκολ, διατήρησαν το +4 από τις «νυχτερίδες», ενώ βρέθηκαν στο +8 από Ρεάλ και Ατλέτικο.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος, δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο από την Βαλένθια, ωστόσο δυσκολεύονταν να δημιουργήσει αξιόλογες φάσεις. Στην πρώτη της μεγάλη ευκαιρία (30’) κατάφερε να σκοράρει, όταν από σουτ του Μέσι, η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Νέτο και πέρασε ξεκάθαρα τη γραμμή, όμως ο διαιτητής δεν μέτρησε το γκολ.

Στο 40’ οι παίκτες των Καταλανών έκρυψαν τη μπάλα, αλλά το σουτ του Ινιέστα από καλή θέση δεν ανησύχησε τον Νέτο. Δύο λεπτά μετά, ο γκολκίπερ της Βαλένθια έδιωξε με το πόδι το σουτ του Σουάρες, ενώ στη συνέχεια της φάσης το σουτ του Μέσι κόντραρε στα σώματα.

Σε αντίθεση με το πρώτο μέρος, η Βαλένθια μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη και στο 51’ είχε καλή στιγμή με σουτ του Τζάτζα, που πέρασε ελάχιστα άουτ. Έξι λεπτά μετά, ο Γκέντες βρέθηκε απέναντι από τον Τερ Στέγκεν, ο οποίος απέκρουσε με το πόδι.

Η πίεση των «νυχτερίδων» απέδωσε καρπούς στο 60’. Ο Γκαγιά έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, η μπάλα πέρασε από τον Τερ Στέγκεν και ο Ροντρίγκο την έσπρωξε στα δίχτυα «γράφοντας» το 1-0.

Η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να αντιδράσει και στο 76’ «άγγιξε» το γκολ με σουτ του Σουάρες, αναγκάζοντας τον Νέτο σε δύσκολη επέμβαση. Οι Καταλανοί κατάφεραν τελικά να φτάσουν στην ισοφάριση στο 82’. Ο Μέσι με μαγική μπαλιά έβγαλε τον Άλμπα σε θέση βολής και αυτός με σουτ στην κίνηση ισοφάρισε σε 1-1.

Στα τελευταία λεπτά οι δύο ομάδες έψαξαν το νικητήριο γκολ και αυτή που έφτασε πιο κοντά ήταν η Βαλένθια. Στο 90+4’ ο Τζάτζα έπιασε το βολέ μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτύων και το 1-1 έμεινε ως το τέλος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.