Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Με Ντιμπάλα στο -1 η Γιουβέντους, μοιρασιά για Ίντερ και Λάτσιο

Σέριε Α: Με Ντιμπάλα στο -1 η Γιουβέντους, μοιρασιά για Ίντερ και Λάτσιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/12/2017 00:09
Με δύο γκολ του Ντιμπάλα η Γιουβέντους πέρασε με 3-1 από την Βερόνα και διατηρήθηκε στο -1 από την πρωτοπόρο Νάπολι, ενώ ξέφυγε με +6 από την Ίντερ, που έμεινε στο 0-0 με την Λάτσιο.

Η Γιουβέντους τα βρήκε σκούρα κόντρα στην Βερόνα και χρειάστηκε δύο γκολ του Ντιμπάλα μέσα σε πέντε λεπτά για να «καθαρίσει» τη νίκη (3-1) απέναντι στους «τζαλομπλού».

Μόλις στο 6’ ο Ιγκουαΐν σημάδεψε το δοκάρι του Νίκολας, όμως ο Ματουιντί πήρε το ριμπάουντ και «έγραψε» το 1-0. Η «Γηραιά Κυρία» είχε μεγάλες στιγμές με τον Ιγκουαΐν για ένα δεύτερο γκολ στο πρώτο μέρος, ωστόσο η Βερόνα έμεινε στο ματς και στο 59’ ο Κάσερες πλήγωσε την πρώην ομάδα του, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με τρομερό σουτ.

Κάπου εκεί ανέλαβε δράση ο Ντιμπάλα. Αρχικά στο 72΄ με σουτ στη κίνηση, από το ύψος του πέναλτι, έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, ενώ πέντε λεπτά αργότερα, απέφυγε τους αμυντικούς των γηπεδούχων και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3-1.

Μοιρασιά για Ίντερ και Λάτσιο


Σέριε Α: Με Ντιμπάλα στο -1 η Γιουβέντους, μοιρασιά για Ίντερ και Λάτσιο
Από την άλλη, Ίντερ και Λάτσιο «κόλλησαν» στο 0-0 στο «Μεάτσα» και μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας. Οι «νερατζούρι» έμειναν χωρίς νίκη για 4ο σερί ματς και βρέθηκαν στο -7 από την κορυφή. Από την άλλη, οι «λατσιάλι» δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τη γκέλα της Ρόμα και διατηρήθηκαν στο -2 από την τετράδα.

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι έφτασε πρώτη κοντά στο γκολ, όμως ο Στρακόσια απέκρουσε το πλασέ του Πέρισιτς (30’). Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Βαρέλο «φλέρταρε» με το αυτογκόλ στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στο 57’ «άγγιξε» το 1-0 όμως ο Στρακόσια του είπε «όχι».

Κάπου εκεί η Λάτσιο άρχισε να ανεβάζει στροφές, σπαταλώντας μεγάλες ευκαιρίες για το γκολ. Στο 73’ ο Χαντάνοβιτς απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Φελίπε Άντερσον, ενώ στο επόμενο λεπτό έβγαλε με το πόδι την προσπάθεια του Παρόλο.

Στο 80’ ο Φελίπε Άντερσον αστόχησε από πλεονεκτική θέση και στο 89’ η Ίντερ είχε σημαντική στιγμή με κεφαλιά του Ικάρντι. Το 0-0 έμεινε όμως ως το φινάλε και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.